Serwis Apple Mekintosz

Serwis komputerów Pogotowie komputerowe

Gdańsk, Wacława Balcerskiego 14D (Osowa)

Jola - ocena (1) Chłopaki robią świetną robotę. Myślałam, że straciłam bezpowrotnie dorobek... Jola Iwona - ocena (1) Świetny punkt i super że w centrum Osowej. Profesjonalizm, cierpliwość i... Iwona Marcin - ocena (1) Polecam korzystanie z pogwarancyjnego serwisu Apple, w firmie Mekintosz.pl Po... Marcin
Krzysztof - Efendi - opinia (1) Tyle razy przechodziłem obok, aż zdecydowałem się wejść :-) Jestem z Osowy,... Krzysztof - Efendi Agnieszka - opinia (1) Szybko i skutecznie, polecam wszystkim ten serwis. Agnieszka Karolina - opinia (1) Jakość obsługi zdecydowanie ponad standard. Zwykle trafiamy w ręce serwisów w... Karolina Joanna - opinia (1) Do Mekintosza trafiłam z polecenia kolegi kilka lat temu i korzystam zawsze... Joanna Piotr - opinia (1) Mialem wymieniany ekran w MacBooku pro - bardzo fajna obsługa , szybko i... Piotr polecam (1) Podczas porannego użytkowania laptopa i to jeszcze w święto - wylała mi się... Ola Rewelacja : ) (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Pomimo, że element wymieniany wcześniej... BB Genialne! (1) Pan Michal z serwisu ratuje mnie i mojego kolejnego Mac'a po raz kolejny.... Agnieszka Serdecznie polecam! (1) Prawdziwi fachowcy! W kilka minut spowodowali, że mój iPhone odzyskał dźwięki... AA Steve sie usmiecha z nieba;-) (1) Gdyby ten serwis był głównym serwisem Appla to wartość marki byłaby podwójna.... Maciej Kostecki Rewelacja - profesjonalizm przez duże P (1) Chciałem podzielić się opinią na temat serwisu Mekintosz z siedzibą w Gdańsku... Maciej Najlepszy serwis!!! (1) Obsługa z prędkością światła i pełen profesjonalizm. Zanosiłem komputer do... kos 10/10 - najlepszy serwis (1) Jak najbardziej polecam. Cezary Perfekcyjny serwis! (1) Z całego serca polecam serwis komputerów Mekintosz. Moim problemem był... Antoni Pomoc na medal ! (1) Pomoc w sytuacji zalania komputera wręcz wzorcowa. Pomimo telefonu w... Weronika Najlepszy serwis na świecie! (1) Polecam serwis komputerów MEKINTOSZ. W pełni profesjonalna obsługa, naprawa... Michał POLECAM! (1) Nie dziwię się, że Panowie mają same pozytywne opinie. Bardzo miło, szybko i... OLA