Serwis Apple Mekintosz

Serwis komputerów Pogotowie komputerowe

Gdańsk, Wacława Balcerskiego 14D (Osowa)

Polecam (1) Zalałam Macbooka wodą i gdy autoryzowany serwis zaśpiewał mi cenę wartą... XYZ Ekspresowa naprawa zalanego MacBooka Pro (1) Wylałam wino na swojego MacBooka Pro. Nie wiedziałam co zrobić więc go... Edyta Zalany MacBook Air (1) Bardzo polecam. Szybko i profesjonalnie. Cena naprawy adekwatna do szkody i... Anna
Wymiana matrycy Macbook Retina 15" (1) Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wymiana matrycy w okresie świątecznym!... Artur MacBook Pro 15 Late 2008 (1) Po zalaniu kawą Moim MacBook`iem Pro zajął się Pan Michał, odrazu po dotarciu... Maciek Zalany MacBook Pro 15 (1) Szybko sprawnie i na temat. Na Maca wylała się herbata. Na branżowym forum... Jacek Serwis Mac (1) Profesjonalna, szybka obsługa, czego więcej oczekiwać, mój Mac, został... Mariusz bardzo polecam (1) Profesjonalizm i uczciwość. Na spokojnie wszystko tłumaczone plus dodatkowe... Anna M. Polecam (1) Szybko, fachowo (ale bez tego komputerowego żargonu :) i tanio. Robią to, co... Marlena MacBook Air (1) Zdecydowanie polecam - szybko, profesjonalnie, solidnie, sympatycznie -bez... Czes polecam (1) Bardzo miła, szybka i profesjonalna obsługa. Laptop działa bez zarzutu, a... Ania Polecam. (1) Miałem zalanego maca, odpalał się, ale z białym ekranem. Mimo soboty panowie... Andrzej Szybko i profesjonalnie ................. (1) Naprawy dokonano bardzo szybko i profesjonalnie. Polecam !!! Piotr Rzeczy niemożliwe robią od ręki, na cuda trzeba 20 minut poczekać (1) Gorąco polecam Serwis Apple - w iSpot dowiedziałem się że zakodowany dysk w... Piotr POLECAM! (1) Airbook zostal naprawiony i wyczyszczony na miejscu. Podejscie do klienta... Jola Pełen profesjonalizm (1) bardzo obszerna wiedza na temat komputerów APPLE. Sam używam ich od 20 lat i... Kris REWELACJA !!! (1) Co tu dużo mówić po prostu REWELACJA, mój wysłużony macbook znów odzyskał... Kula75 oceniam na 10 :) (1) Pełen profesjonalizm! W inny serwisie dostałam sprzęt po ponad 3 tyg... agata Macbook Air (1) Niewiarygodna skuteczność, laptop został naprawiony w 5 minut, gdzie u... Artur Naprawa MacBook Pro (1) Szybka, profesjonalna i skuteczna naprawa mojego MacBooka. Do tego... Tomek