Serwis Apple Mekintosz

Serwis komputerów Pogotowie komputerowe

Gdańsk, Wacława Balcerskiego 14D (Osowa)

Naprawa MacBook Pro (1) Szybka, profesjonalna i skuteczna naprawa mojego MacBooka. Do tego... Tomek polecam!!! (1) Od ponad miesiąca próbowałem naprawić mac'a a Panowie wykryli usterkę w 2... EN!DO Mac mini (1) Szybka i trafna diagnoza i działa lepiej niż poprzednio:) Pełen... mirek
Godny zaufania serwis (1) Naprawiam laptopy roznych marek u chlopakow od lat. Kieruja sie zasada, ze... Natalia najlepiej (1) Najlepszy serwis Apple w jakim byłam. Pracownicy cechują się ogromną wiedzą... Agnieszka Bez zastrzeżeń polecam (1) Pracuję tylko na macbookach i są one dla mnie bardzo cenne. Mój macbook air,... Ola Profesjonalny. Bezkonkurencyjny. Najlepszy serwis komputerowy. (1) O istnieniu tego serwisu dowiedziałem się przypadkowo. Zawiozłem tam swojego... Marek Piotr - opinia (1) Serwis rzetelnie ocenił przyczynę awarii mojego IPada mini. Następnie... Piotr Top Serwis (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalnej obsługi serwisowej począwszy od fazy... Jantar Super kompetentny (1) Bardzo kompetentny i miły serwisant. Miałem problem z odpaleniem kompa.... Roni Same plusy (1) Bardzo dziękuję firmie Serwis Apple. Wszystko jak w bajce. Obsługa miła,... largot zepsuty laptop (1) zepsuł mi się laptop jakiś czas temu i gdzie go nie zaniosłam, to nikt nie... karolla dobra usługa (1) Panowie dokładnie oczyścili i przywrócili mi do życia iphone 4. Wszystko... ania NAPRAWDĘ PRFESJONALNY SERWIS !!!!! (1) Miesiąc temu naprawiałem iMaca mojego taty. Komputer został naprawiony... Guzi Mac Book Air po zalaniu (1) Serwis naprawił mój komputer szybko (2 dni) sprawnie i taniej niż w serwisie.... Bartosz Solidnie (1) Macbook zalany w poniedziałek, wrócił do mnie już w sobotę. Profesjonalna... mz Polecam (1) Trzeci serwis do którego trafiłem i w końcu ktoś potrafił szybko i... Leszek W. gorąco polecam (1) Gorąco polecam najlepszy serwis apple przez Wielkie Naj. naprawili mi Maca w... piotr r POLECAM ! (1) Zdecydowanie najlepszy serwis w 3M! Trafiłem tam prosto z autoryzowanego... Tomasz K. Polecam! (1) Polecam każdemu komu zależy na porządnej naprawie! Ania