Profesjonalny kurs, polecam !!!
Nie żałuje,że zdecydowałam się na kurs w OSK MIX.Było to moje drugie podejście po dosyć długiej przerwie i różnica między ośrodkami jest ogromna. Wykłady z teorii prowadzone przez Pana Krzysztofa to była przyjemność i aż chętnie się na nie chodziło,czas szybko mijał,a zdobyta wiedza nie "znikała" po wyjściu z budynku.W części praktycznej pomagał mi Pan Darek Bodak na czym zależało mi od początku, ponieważ słyszałam o nim pozytywne opinie wśród swoich znajomych.Ich ocena okazała się prawdziwa,trafiłam na kompetentnego instruktora jazdy,który w sposób profesjonalny i bezstresowy przekazał mi umiejetności prowadzenia pojazdu,a także dbał o powtarzanie teorii. Przy większych problemach, temat "wałkowaliśmy" do oporu,aż zrozumiałam jak należy prawidłowo się zachować.Strzałem w dziesiątkę był wyjazd na ulicę w pierwszej godzinie kursu co zapobiegło niepotrzebnym stresom i szybciej zaczęłam oswajać się z dynamiką sytuacjii na skrzyżowaniach.Doceniam również punktualność i dokładność instruktora,który szanował mój czas i dbał o to,żebym jeżdziła określoną ilość godzin co do minuty.Polecam OSK MIX i tych dwóch panów wszystkim.Fakt,że zdałam za pierwszym razem mówi sam za siebie!