Profesjonalny skomputeryzowany serwis volvo

To była moja pierwsza wizyta i przyznam ze to co zobaczyłem i mogłem ocenić to mówiąc krótko profesjonalizm , barzdo miła obsługa i dbałość o klienta . I nawet kiedy zabrano prąd i gdy czekaliśmy w warsztacie bezradnie bo auto było zawieszone na podnośniku- ci panowie zajęli się mną jako klientem odwieziono mnie do domu i zakupiono mi na koszt firmy obiad. Krótko mówiąc specjaliści w swoim fachu i stara dobra szkoła biznesu. Myślę ze wkrótce jak nie już są bardzo sensowną alternatywą dla drogich kosmicznych cenowo serwisów autoryzowanych dealerów volvo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: PROFESJONALNY SKOMPUTERYZOWANY SERWIS VOLVO

tak to jest przy pierwszej wizycie...

Na drugiej panowie udając profesjonalizm poprawiają to co nie do końca naprawili na pierwszej.

z kolei na trzeciej mówią że to co teraz się zepsuło to oni tego nie naprawiali. i gdyby nie pamięć ich komputera to po twarzy nie rozpoznają klienta swojego.

faktycznie dobra szkoła biznesu wmówić klientowi że są świetną alternatywą dla innych warsztatów i kasując go przy tym bez zmrużenia oka za części, które wcale nie są popsute.

w końcu ich komputer "kazał" je wymienić:)

klienci niektórzy wierzą i płacą a to na prawdę BARDZO DROGI WARSZTAT- jakość pracy jest zupełnie inna niż wizerunek- o to na prawdę zadbali.

w razie potrzeby zacytuję moje osobiste doświadczenia.

pozdrawiam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PROFESJONALNY SKOMPUTERYZOWANY SERWIS VOLVO

Tak zgadzm się z kolegą. Pierwsze wrażenie OK a później coraz bardziej drenują portfel. Niestety zepsuli się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0