Zdecydowanie trzeba omijać ten warsztat (1) Byłem kilkukrotnie w tym warsztacie i za każdym razem wymieniają części nie... S60 Trzeba uważać (1) W motoryzacji jestem naprawdę laikiem i chyba to tam zauważono. Mam v50 i... Adam volvo s40 (3) Próbowałem, zamówić diagnostykę do volva, nie chciałem podać nr telefonu, w... s40
Volvosystem, uwaga opinia. (1) Witam wszystkich co chcą uniknąć wydania pieniędzy !!!!!!!! firma VOLVOSYST... volvo xc nigdy wiecej!!! (1) zglosilem sie do nich gdyz wyskoczył mi blad poduszki powietrznej,Naprawa... makay Wymieniacze (1) Po raz pierwszy zetknąłem się z serwisem Volvosystem w 2010 roku. Pierwsze... Volverin Profesjonalny skomputeryzowany serwis volvo (3) To była moja pierwsza wizyta i przyznam ze to co zobaczyłem i mogłem ocenić... ANDRZEJ Makabra - nie polecam (1) Z czymś takim jeszcze się nie spotkałem - ceny kosmiczne, jakość obsługi... Były klient zapłaciłem za wymianę świec 350zł !!! (1) v 40 szarpał i strzelał na LPG pojechałem do nich i wymienili świece(moje... bOB Profesjonalnie i zawodowo (3) Warsztat polecam szybko czysto i zawodowo może nie super tanio ale warto... Paweł pierwszy raz, ale z pewnością nie ostatni (2) Byłem we wtorek zrobić przegląd swojego samochodu, poszło szybko i sprawnie.... Łukasz Profesjonaly serwis (2) Jestem stałym klientem ,zraziła mnie czyjaś opinia zła na temat tego serwisu... Marek Zawodowcy (2) Przyjechałem z drogi zostałem przyjęty od ręki z usterką w systemie silnika... Adam Polecam (2) Od ponad roku jestem stałą klientką serwisu i nareszcie moje auto jest w... Małgorzata Ommijać z daleka (4) Słowo gwarancja dla tych "fachowców" nie istnieje. Trzy raz zostałem... Oszukany Rewlacja (2) Polecam szybko dobrze ,nawet polskie menu na poczekaniu polecam jeszcze raz . Rafał standardowy serwis z pewnymi atutami (8) nie bede sie rozpisywal, ocena jak obok. Było dobrze , było i źle. Usterek... ktoś znowu musiałem sam sobie naprawic samochód po wizycie w Volvosystem (2) nie moge napisac co dokladnie bylo bo niestety nie mam gdzie serwisowac... staly (jak dlugo jeszcze?) klien doświadczenie (2) Podjechałem do volvosystem zaraz jak tylko kupiłem moje xc 70 z 2008 roku .Od... Rafał Amatorzy i tyle. (6) Byłem u nich na sprawdzeniu przed zakupem Volvo V40 2.0t. Panowie specjaliści... Pioto