dramat (1) Jedyne co dobrego mnie tam spotkało to polski soft. reszta to dramat. super... Marko XC 90 (1) Przyjechałem do nich pierwszy raz na zmianę języka w komputerze ,sprawdzili... Damian Polecam wszystkim! (1) Byłem tam pierwszy raz z Volvo XC90 na przeglądzie. Obsługa bardzo miła,... mmm
przepustnica (1) Naprawiałem przepustnice w tym serwisie którą wcześniej usiłowałem sam... Dawid POLECAM (1) Profesjonalizm połączony z pasją gwarantują o świadczeniu usługi na... Gosia Bardzo dobry service (1) Byłem u tych panów po raz pierwszy z moim Volvo S60 i muszę przyznać, że... Kierowca z Trójmiasta warto (1) Napiszę krótko polecam bo warto . Andrzej Warsztat do polecenia (1) Niedawno skorzystalem z usług warsztatu na Zwycięstwa w Gdyni. Byłem... Waldemar K. Bardzo zadowlony :) (1) NO w końcu dobry serwis Volvo w jakimś ludzkim miejscu i z dobrymi cenami.... Paweł OK OK OK (1) Wszystko OK ,fachowo szybko ,umiarkowanie cenowo jakość ma swoją cenę... Marcin Wszystko gra (1) Serwis taki jak trzeba ,miła ,fachowa obsługa,robiłem przegląd części które... Paweł Szybko i profesjonalnie (1) Jechałem do tego warsztatu zachęcony wizytówką, którą znalazłem za... Volvo Pasjonat