WV - ocena (1) jestem zadowolona z wizyty u neurochirurga, wreszcie lekarz zajął się mną... WV Pacjent - ocena (1) jestem zadowolona z przebiegu wizyty u dr Pyrzowskiego - neurologa, polecam Pacjent Katarzyna N. - ocena (1) polecam wizytę u dr Pulki neurochirurga - miły, rzeczowy i przede wszystkim... Katarzyna N.
Krystyna S. - ocena (1) Miałam wykonany zabieg blokady kręgosłupa u dr Krakowiaka. Szybko wróciłam do... Krystyna S. Kaja - ocena (1) Polecam leczenie nadpotliwości u dr Agnieszki Cegielskiej. Fachowo i... Kaja K. - opinia (1) Polecam serdecznie chirurga - fachowo usunął znamiona, przesympatyczny lekarz! K. Anna Ewa - opinia (1) Bardzo szybko umówiona wizyta u endokrynologa. Dr Jendrzejewski to niezwykle... Anna Ewa Monika - opinia (1) Skorzystałam z USG żył u dr Kamila Burego, badanie przebiegło sprawnie.... Monika Maria - opinia (1) Byłam już kolejny raz w klinice ProfessMed. Jestem zadowolona z opieki... Maria Helena - opinia (1) Odbyłam konsultację u neurologa dr Chwojnickiego. Wspaniały lekarz,... Helena Zofia K. - opinia (1) Skorzystałam z usług chirurga dr Krajewskiego. Konkretny lekarz, z ludzkim... Zofia K. EW - opinia (1) Korzystałam z wizyty u dr Jendrzejewskiego-endokrynolog. Dr jest bardzo... EW O. - opinia (1) Skorzystałam z porady endokrynologa dr Jendrzejewskiego. Polecam, sympatyczny... O. Anna Sz. - opinia (1) Przeszłam leczenie migreny botoksem u dr Chwojnickiego. Dodatkowo... Anna Sz. Joanna - opinia (1) Miałam zabieg mezoterapii - 3 obszary twarz, szyja, dekolt. Jestem bardzo... Joanna Joanna - opinia (1) Miałam wykonany zabieg laserowej korekcji rozstępów przez doktor Cegielską.... Joanna H.J. - opinia (1) Jestem w trakcie leczenia migrenowego bólu głowy u doktora Chwojnickiego.... H.J. Krystyna - opinia (1) Polecam dr Kamila Chwojnickiego, jest to lekarz z prawdziwego zdarzenia: ma... Krystyna Agnieszka - opinia (1) We wrześniu miałam wykonywany zabieg usunięcia węzła chłonnego w znieczuleniu... Agnieszka