Jednorazowe doświadczenie (1) Zacznę od zaznaczenia, że w wypadku mojej wizyty nie byłam u Pani... Rookie Szczerze polecam (1) Z usług salonu korzystam od początku jego istnienia, ale z profesjonalnej... Wierna klientka NIGDY WIĘCEJ TAM NIE WRÓCĘ (2) Jestem bardzo niezadowolona z jakości usługi - nigdy wcześniej nie spotkałam... ZN
REWELACJA!!! (1) Bardzo polecam!!! Widać efekt po pierwszej wizycie;) Myślałam, że z tak... M.R Zadowolona (1) Pełen profesjonalizm,bardzo dziękuję pani Wioli za uratowanie mi włosów.... Ela Rewelacja!!! (1) Korzystam z usług od lat.Pani Wiola jest kompetentną i miłą osobą ,Pani... Gr :) polecam w 300% (1) Odwiedziłam studio fryzjerskie z polecenia znajomej która chodzi do Pani... Natalia Polecam (1) Korzystam z usług tego salonu od wielu lat i od wielu lat jestem bardzo... Aneta 100% ZADOWOLENIA (1) Poprosiłam o podcięcie i wymodelowanie oraz o farbowanie moich cienkich i... Wiktoria wieloletnia satysfakcja (1) Z usług p.Wiolii korzystam od wielu,wielu lat,aktualnie przychodzę do Jej... SYLWIA I PATI ZDR. 100% POZYTYW!!! (1) Po mojej wizycie w tym studio w końcu poczułam się atrakcyjnie w nowej... Magda