Polecam biuro rachunkowe. (1) Pełen profesjonalizm. Polecam biuro rachunkowe. Artur Marek Karpinski - opinia (1) Bardzo profesjonalne biuro rachunkowe. Kompleksowa opieka. Wszystko na czas.... Marek Karpinski Polecam (2) Po ciekawej i szczerej rozmowie z biurem i doradzaniem żebym tego nie... Piotr
profesjonalnie (1) SAWO-Firma rzetelna i profesjonalna z wieloletnim doświadczeniem.Kompleksowa... Bogusława Dotacja (1) Otworzyłem myjnie na dotacji z UP i wiecie jak to jest dużo papierów ,... Renata Biuro rach. jakich mało! Polecam (1) Za nami długie lata współpracy. Gorąco polecam, rzetelna obsługa, praktyczne... Andrzej Polecam (1) Bardzo rzeczowa i konkretna obsługa, czyli to co lubię. Współpracuje z biurem... Paweł Biuro Rachunkowe (1) Witam , właśnie z żoną musieliśmy założyć działalność bo firma nas zmusiła i... Nord Activ s.c. Polecam (1) Szybko i sprawnie jestem rozliczany, informacje przesyłane są na email co... Radek Założyłem Firmę (1) W kwietniu 2017 założyłem firmę , pomogli mi wybrać metodę opodatkowania,... Radek Korzystam od wielu lat... (1) Zdecydowanie polecam Kasi Polecam (1) Przemiła ,profesjonalna,rzetelna obsługa. jak najbardziej polecam!!! BOGUMIŁA Plik JPK (1) Zawsze robiłem sobie sam księgę ale teraz jak wszedł JPK musiałem coś... Jakub Nowa firma - obsługa (1) Przeszedłem do nich kilka miesięcy temu i mogę powiedzieć że była to bardzo... Wojtek Biuro Rachunkowe SAWO (1) bardzo profesjonalna obsługa, Właściciele to wysoko wykwalifikowany księgowi... Janusz Mirka - opinia (1) Pani Basia potrafi nam wytłumaczyć rzeczy które jeszcze kilka miesięcy były... Mirka Polecam (1) Dobra rodzinna firma dbająca o swoich klientów PD Auto Handel (1) Od 4 lat prowadzę Auto Handel na Trakcie św.Wojciecha i prawie od początku... Robert Biuro Rachunkowe (1) Przenieśliśmy się do tego biura z polecenia kolegi który już tam kilka lat... Sklep Mięsny - Gdańsk Orunia Gór Znalazłem to biuro dzięki banerze o promocji na stronie professionalservice.pl (1) Musze powiedzieć że byłem miło zaskoczony indywidualnym podejściem. Pani... Robert