E.W - opinia (1) Z całego serca polecam :) Biuro na najwyższym poziomie. Obsługa bardzo... E.W Monika - opinia (1) Korzystałam z usług kiedy prowadziłam działalność, oraz korzystam przy... Monika Ewa - opinia (1) Rozliczam się u nich od 2003r jeszcze jak prowadziła je Pani Basia. Zawsze... Ewa
Joanna - opinia (1) Rzeczowa porada udzielona przystępnym, zrozumiałym językiem, poparta... Joanna Mariola - opinia (2) Nasza porada była szybka i konkretna, bez zbędnych opowieści i uwag. Pełen... Mariola Monika - opinia (2) Z usług tego Biura Rachunkowego korzystałam prowadząc firmę jak i korzystam... Monika Zuzanna Kania - opinia (2) Wysoka jakość świadczonych usług. Super kontakt i pomoc nawet w... Zuzanna Kania Taka księgowość to przyjemność (2) Powierzając swoją księgowość w tym biurze zapominamy o problemach. Wszystko... Stanisław Polecam biuro rachunkowe. (1) Pełen profesjonalizm. Polecam biuro rachunkowe. Artur Marek Karpinski - opinia (1) Bardzo profesjonalne biuro rachunkowe. Kompleksowa opieka. Wszystko na czas.... Marek Karpinski Polecam (2) Po ciekawej i szczerej rozmowie z biurem i doradzaniem żebym tego nie... Piotr profesjonalnie (1) SAWO-Firma rzetelna i profesjonalna z wieloletnim doświadczeniem.Kompleksowa... Bogusława Dotacja (1) Otworzyłem myjnie na dotacji z UP i wiecie jak to jest dużo papierów ,... Renata Biuro rach. jakich mało! Polecam (1) Za nami długie lata współpracy. Gorąco polecam, rzetelna obsługa, praktyczne... Andrzej Polecam (1) Bardzo rzeczowa i konkretna obsługa, czyli to co lubię. Współpracuje z biurem... Paweł Biuro Rachunkowe (1) Witam , właśnie z żoną musieliśmy założyć działalność bo firma nas zmusiła i... Nord Activ s.c. Polecam (1) Szybko i sprawnie jestem rozliczany, informacje przesyłane są na email co... Radek Założyłem Firmę (1) W kwietniu 2017 założyłem firmę , pomogli mi wybrać metodę opodatkowania,... Radek Korzystam od wielu lat... (1) Zdecydowanie polecam Kasi Polecam (1) Przemiła ,profesjonalna,rzetelna obsługa. jak najbardziej polecam!!! BOGUMIŁA