Fajna Szkoła (1) Jestem kursantem od niedawna ale jeszcze nigdzie tak dobrze mi sie nie uczyło... Zadowolony kursy wakacyjne (1) mila atmosfera , intensywny kurs niemieckiego duzo mi dal przez te wakacje,... eli szybko i efektywnie! (1) byłam w dwóch grupach u różnych lektorów i muszę powiedzieć, że jestem BARDZO... SabinaToJa
poprostu warto (1) jestem uczniem juz od kilku lat i postanowilem cos napisac bo spedzilem tu... zibi bardzo dobra szkoła (1) hiszpanskeigo ucze sie od podstaw i musze przyznac ze po roku nauki w miare... kursant mefiu - opinia (1) Dobra szkoła. Korzystałem w zesżłym roku i bardzo pozytywnie. Polecam. mefiu kiepska szkoła (1) nie jestem zadowolona z usług tej szkoły.Po pierwsze nie podoba mi się idea... spinka fajna szkoła (1) pełen profesjonalizm ,szczerze polecam ,świetna kadra , ceny przystepne... michał Polecam kazdemu! (1) Jestem MEGA zadowolona z Gdańskiego PROFI! :) gdyby nie oni już dawno bym... Miśka_19 Polecam. (1) Dobra szkoła. Generalnie miła atmosfera. Profesjonalni lektorzy. Jak ktoś... Absolwentka. ... (1) ...... generalnie słabiutka szkoła, choć jak ktoś chce mieć poczucie, ze robi... misza Polecam gorąco (1) Gorąco polecam szkołę Profi, naprawdę warto właśnie tam podszkolić się w... Tomek brak profesjonalizmu!!!!!!!!!!! (1) niestety jestem bardzo rozczarowana, nie można nic załatwić w biurze Profi... kalina Wielka kapa (1) Po 1 miały być grupy wiekowe a w grupi bylam z 50 latkami. po 2 mała sala a... Katarzyna