g...o (2) W Internecie co chwila widzę jakieś reklamy o dodatkowych termosach,... Józef Stalin Kasia - opinia (1) Kazdemu polecam te szkole,zwlaszcza osobom,ktore chcialyby polaczyc nauke... Kasia Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowałam się na intensywny kurs wakacyjny, w przyszłym roku chce... Katarzyna
Wiola polubiła angielski :)! (1) Jestem zachwycony postępami nauki mojej córki Wioli. :) w przedszkolu trochę... Mariusz Gorąco polecam !!! (1) Poziom obsługi jest najwyższej jakości ! Sekretariat zawsze pomocny,... Roman swiętna szkoła i rewelacyjni lektorzy języka angielskiego (1) od 4 lat chodzę do Profi i zdecydowałem się napisać moje zdanie o tej szkole... Patryk Nie polecam kursu j. francuskiego (3) Lektorka zdawała się być nieobecna i nieprzygotowana. Zapominała słów, które... Kredka Super (1) Szkoła fantastyczna , lektorzy genialni wszyscy bez wyjątku .Obsługa w... Dominika Polecam (1) Niskie ceny i swietna atmosfera oraz pracownicy biura bardzo pomocni. Polecam Michal R. FCE zdane na A (2) własnie dostałem certyfikat do reki, przygotowałem się wlasnie tutaj i zdałem... Marcin Raczej na nie. (2) Jeśli chodzi o szkołę to nie mam żadnych uwag. Obsługa miła, organizują... Absolwentka Polecam (1) Zdecydowanie polecam tą szkołę. Bardzo dużo się nauczyłam. Obsługa biura,... Aga Polecam (1) Wszystko bez zastrzeżeń. Lektor punktualny, dużo notatek. Polecam. Paulina .... (2) Ciężko jest zrezygnować z kursów z profi lingua. Nie ma mowy, żeby kursant... Iza Bardzo zacna szkoła :D (1) Zapisałem się na kurs od drugiego semestru i powiem, że tak niskich cen nie... MArio wiele się nauczyłem (1) chodziłem na zajęcia w tym semestrze i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony... kris szkoła ok (1) chciałem poczekać z opinią do pierwszych zajęć. zarówno one, jak i samo... kurs angielskiego szkoła numer 1 w Trojmiescie (1) pełen profesjonalizm jeżeli chodzi o lektorów to znaczy ich przygotowanie do... Mark Polecam! (1) Jestem w trakcie trwania kursu języka angielskiego przygotowującego do... Asia Mawalska Szkoła (2) Gorąco polecam tę szkołę językową, poziom obsługi jest bardzo wysoki, kursy w... Rami