Programy wyborcze Gdynia

Moi drodzy,
stwierdziłem, że jak wybory samorządowe, to należy się dopisać do listy wyborców, zainteresować się tym, co który kandydat hmm powiedzmy obiecuje (szczególnie kandydat na prezydenta miasta), przejrzeć programy wyborcze, sprawdzić dokonania i oddać świadomy głos. Niestety, żadnych programów wyborczych ani nawet haseł nie znalazłem. Gdzieś odkopałem program Horały z 2014 roku. Mieszkam tu rok, jedyne co mogę jako tako ocenić, to obecną kadencję Szczurka. Na mieście wiszą plakaty z "gębami" i to tyle. Czy ja tego nie mogę znaleźć, czy po prostu nie ma żadnej sensownej kampanii?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chłopie, jak coś obiecasz to inni mogą się potem czepiać , zatem po co ma obiecać skoro i tak go wybiorą.

Marcin, dokładnie na to samo zwróciłem uwagę.
Z plakatów możesz poznać idealnie fizjonomię kandydata. Fotografują się jak w wyborach miss.
Zdjęcia nadnaturalnej wielkości bardzo dobrze pokazują kolor oczu i inne szczegóły twarzy, których nie poprawiono w Photoshopie, ale to co kandydat ma głowie, to już nie.......

W bolszewizmie wielkość pomnika ma wskazywać obywatelowi jego małość wobec władzy.
Nadludzki wymiar fotografii, czasem o wielkości 2 czy 3 pięter, ma pokazywać wyborcom ich miejsce.

Niestety, ale ustrój bolszewicki bardzo szybko drenuje mózgi. Nie ma haseł, nie ma programów..... jest władza.
Kiedyś klasyk propagandy bolszewickiej powiedział coś o "głupim ludzie".
To o czym piszesz, to tylko rozwinięcie tej myśli.

Pragnę tylko przypomnieć że to "wasz" kandydat, to znaczy on niby nie chce się z wami identyfikować , ale "wy" chcecie z min ;P

Program co do treści to faktycznie od opozycji zerżnął. ;D

Jest jakaś opozycja w Gdyni ?

Inne tematy z forum

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...