Brak miejsca parkingowego (3) W ofercie wynajmu biura jest również możliwość korzystania z miejsca... Była najemczyni Nikko - opinia (1) Aż żałuję, że nie mieszkam na stałe w Gdyni i nie mogę korzystać z tej cud... Nikko Polecam (1) Świetne miejsce, przyjemnie urządzone, sympatyczni pracownicy to wszystko... Ang
Lokale do wynajęcia w sercu Gdynia (1) Byłam, widziałam, rozmawiałam z przemiłą Panią Urszulą , która w cudowny... Kobieta Ania - opinia (1) Miałam przyjemność uczestniczyć w spotkaniu w jednej z sal konferencyjnych.... Ania Bardzo funkcjonalne (1) Bardzo przyjazne dla oka, dobrze zrobiony wystrój, atrakcyjne ceny.... Mariusz Sierackziewicz ocena (1) Wszystkie wymienione elementy zasługują na bardzo dobra ocenę, lokalizacja z... Elzbieta Monika Hausman-Pniewska - opinia (1) świetny pomysł, przyjazne, estetyczne wnętrza :) polecam Monika Hausman-Pniewska nareszcie tak świetnie zlokalizowana (1) Świetny pomysł w najlepszej lokalizacji. Przemyślana oferta i dobra cena.... Maggie Polecam! (1) Świetny pomysł,atrakcyjna oferta a przede wszystkim kompetentna i miła... Alex AK - opinia (1) Świetny pomysł i realizacja - dostępne finansowo i logistycznie, ze świetnymi... AK dobre miejsce dla small businessu (1) Oferta na 6.0, bo Projekt Lokale daje wszystko, czego można oczekiwać od... Hubert Rabiega biuro na wynajem w dobrej lokalizacji (1) W końcu w dobrej lokalizacji w Gdyni powstała taka oferta. Bardzo dobre... Dorota S. Klimiat i świetni ludzie (1) świetna inicajatywa, polecam Piotr Polecam Projekt Lokale! (1) Bardzo fajne miejsce, dobrze się zapowiada. Projekt Lokale trzyma wysoki... Michał Helwak polecam (1) świetna atmosfera, nowoczesne, kameralne i przytulne przestrzenie! Katarzyna Świetny Pomysł (1) Fajna alternatywa dla jednoosobowych firm i wszystkich małych... Marcin Rewelacyjna oferta za bardzo dobrą cenę (1) Rewelacyjna oferta za bardzo dobrą cenę Potencjalna zainteresowana Biuro z fajnym klimatem i fajnymi ludźmi (1) Polecam. Fajnie wyposażone, idealny dojazd, tanio. Każdy niech oceni sam. Robert z Gdańska