Projekt Uśmiech

Stomatolodzy Protetycy Implanty

Gdańsk, Partyzantów 76

podziękowania dla Pana Doktora Tomasza Minora (1) trafiłam do Pana Doktora z polecenia mojej Pani Dentystki. Trudne leczenie... pacjentka kanałowa :) polecam dr (1) Polecam pana dr. Macieja Przeniosło wszystkim, którzy boją się wizyty w... Szczęśliwa pacjentka Aneta - opinia (1) Polecam serdecznie dr Monikę, odkąd leczy moje zęby chodzenie do dentysty... Aneta
Polecam (1) Domowa i wesoła atmosfera (lekarze śpiewają :) ), fachowe podejście do... M Zdecydowanie polecam! (1) Nie przywiązuję się do lekarzy, zależy mi żeby problem został usunięty jak... Monika rewelacja (1) bałem się stomatologa jak ognia po traumatycznych przeżyciach z lat... pacjent Uśmiech od ucha do ucha ;) (1) Po raz pierwszy spotkałam się z tak miłym i otwartym lekarzem. Wizyty u... Zadowolona pacjentka bardzo dobra klinika (1) W klinice miałam udrożniane pod mikroskopem dwa kanały. Doktor Igor nie... Wdzięczna pacjentka Ania - opinia (1) Polecam jak najbardziej, świetni specjaliści, profesjonalna obsługa,... Ania Allan - opinia (1) Polecam Stomatolog Panią Monikę Teślak. :) Allan Sympatycznie i profesjonalnie (1) Miałem robiony przedni most na podbudowie z metalu i jestem bardzo zadowolony... Ryszard polecam (2) polecam ten gabinet dentystyczny, pełen profesjonalizm za w miare rozsadne... miśka nie zadowolony (2) Ogólnie rzecz biorac nie jestem zadowolony pacjent Pacjent dr Tomka (1) Po kilkunastu próbach leczenia u innych lekarzy trafiłem na lekarza, który... Michał R. Zdecydowanie jestem na TAK (1) Korzystam z usług tej Kliniki od kilku miesięcy i bardzo jestem zadowolona z... Gabriela Wzorcowa klinika dr Igora Foltyna (1) Kiedyś przez polecenie trafiłem do poprzedniej kliniki, w której pracował dr... Michał bardzo pozytywnie (1) Genialna atmosfera, profesjonalna obsługa - czego chcieć więcej? Dzięki... Klientka Miłe zaskoczenie! (1) Ja generalnie nie lubię dentystów. Mam złe wspomnienia. Że ząb boli, że się... Aisog Profesjolne podejście (1) W Projekt Uśmiech miałam robioną koronę porcelanową na podbudowie cyrkonowej... Kasia Projekt naprawdę udany (1) Bardzo miłe i fachowe podejście do pacjenta. Pan Igor jest godnym polecenia... Michał