Adrian W. - ocena (1) Wszystko poszło świetnie, profesjonalna i bardzo sympatyczna obsługa. Gorąco... Adrian W. Anna Maria - ocena (1) Profesjonalna pomoc, przemiła obsługa, a co najistotniejsze doskonały... Anna Maria Aleksandra - ocena (1) Doskonały kontakt. Rzetelne i profesjonalne podejście do tematu.... Aleksandra
Kacper - ocena (1) Polecam, strona wykonana perfekcyjnie, według moich pomysłów i zaleceń. Kacper Wiktor Tkacz - ocena (1) Projekt strony został wykonany skrupulatnie zgodnie z moimi wytycznymi, z... Wiktor Tkacz Nowy Horyzont Nieruchomości - ocena (2) Serdecznie polecamy firmę Website Style jako rzetelnego i niezwykle... Nowy Horyzont Nieruchomości Magdalena - ocena (1) Dzięki "Tassel" moja firm ma piękną, nowoczesną i zachęcającą do poznania nas... Magdalena Radosław - ocena (1) Skorzystaliśmy z usług firmy getknow z polecenia i rzeczywiście było warto.... Radosław Wydawnictwo Podkowa Sp.J. - ocena (1) Solidna i kreatywna firma. Podążająca za nowymi trendami. Pracownicy zawsze... Wydawnictwo Podkowa Sp.J. Aleksandra Kosecka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z nowej strony. Wykonana profesjonalnie i z... Aleksandra Kosecka Marek Palety Kromski - ocena (1) Jestem zadowolony w usługi Marek Palety Kromski Izabela - ocena (1) Firma KM Projekt realizowała przygotowanie strony internetowej naszej... Izabela Lucyna Szatkowska - ocena (1) Z firmą kmprojekt współpracuje od kilku miesięcy, przy tworzeniu sklepu... Lucyna Szatkowska AngelA - ocena (1) Stronę do akceptacji otrzymałam po 10 dniach i był to już kompletny projekt,... AngelA Lukasz Krajewski Żegluga Wiślana - ocena (1) Firma kompleksowo obsłużyła mnie w zakresie zaprojektowania, wykonania i... Lukasz Krajewski Żegluga Wiślana Dorota Janiszerwska - ocena (1) Strona www została wykonana doskonale, serdecznie polecam! Dorota Janiszerwska Beata Matysiak - ocena (1) Współpraca z firmą tassel była czystą przyjemnością. Już na samym początku... Beata Matysiak Marcin - ocena (1) Dobrze wykonana strona, dobry kontakt. Marcin Karol - ocena (1) Super współpraca i konkurencyjne ceny. Zaczeło się niepozornie od konsultacji... Karol Arletta - ocena (1) Profesjonalne podejście i zaangażowanie ze strony firmy. Wykonanie fachowe,... Arletta