Projektowanie wnętrz - ktoś poleci?

Witam,

Lada chwila będę szczęśliwą (mam nadzieję ;) ) mieszkanką Banina. Czy ktoś może zna godnego polecenia projektanta/-tkę wnętrz?..

Pozdrawiam,
AJ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Projektowanie wnętrz - ktoś poleci?

Proszę o kontakt: marlena7161@wp.pl

Re: Projektowanie wnętrz - ktoś poleci?

Dzień Dobry,
Polecam swoją pracownię. Autorska pracownia architektury Ziółkowska Studio specjalizuje się w projektach z zakresu architektury mieszkaniowej i usługowej oraz architektury wnętrz. Z wykształcenia jestem magistrem inżynierem architektem oraz magistrem inżynierem budownictwa (Politechnika Gdańska), co gwarantuje, że projekt będzie nie tylko estetyczny i funkcjonalny, ale też poprawny technicznie. Oferuję pełen zakres projektu począwszy od rozkładu funkcjonalnego pomieszczeń i ścian, przez realistyczne wizualizacje, na rysunkach wykonawczych dla ekipy budowlanej kończąc. W razie potrzeby możliwy jest też nadzór autorski w czasie budowy.
Proszę o kontakt:)
http://www.ziolkowskastudio.pl
biuro@ziolkowskastudio.pl
663 811 791
Pozdrawiam, Paulina Ziółkowska

Inne tematy z forum

Nawóz Do Borówek (3 odpowiedzi)

Dzień dobry. Szukam innowacyjnego sklepu z bio nawozami do pielęgnacji roślin. Chcę, aby mój...

Oprogramowanie dla firmy (22 odpowiedzi)

Jakiego typu oprogramowanie do firmy polecicie? Gotowe czy może jednak dedykowane?

ELEWaCJA DOMU - macie kogoś poleconego? (11 odpowiedzi)

Dziewczyny szukam sprawdzonej firmy do elewacji domu, uczciwej i za rozsądne pieniążki. Może...