Promocja po 19.00 to BADZIEW

Pizza okropna.
Ranty wyrośnięte na 3 cm, 4 plastereczki szynki na całej pizzy i z 10 plastereczków pieczarek. Pizza miała jeszcze cebulę ale jej nie znalazłem. Chciałem jeszcze aby była feta i pan przy barze powiedział że nie ma.
Pizza posmarowana koncentratem pomidorowym, a nie "sos" i podobno oregano (chyba im się skończyło).
Moim zdaniem promocja po 19.00 powinna dotyczyć konkretnych pozycji z ogólno dostępnej ulotki a nie że pan wyciąga mi świstek spod lady tzw. "Drugie menu".
Wychodzi na to że w pizza w "promocji" jest inna od tej pizzy co robią poza promocją.
NIE POLECAM!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu:

Dzień dobry Panu,

Pizza, o której Pan wspomina, jest promocyjna, ponieważ cena (7zł) zawiera tylko koszt wykonania bez uwzględnienia kosztów produktów. Z tego też względu nie jest ona tak bogata, jak pizza firmowa za 15zł czy 16zł. Oznacza to też, że nie można wymienić składnika np. cebuli na fetę. Gdy Klient rezygnuje z cebuli to jej na pizzy po prostu nie ma. Na pizzy jest natomiast sos pomidorowy z ziołami, a nie koncentrat. Zaznaczam również, że oferta tanich pizz leży na ladzie, a nie pod ladą.

Mamy wielu wiernych Klientów, którzy wybierają ten rodzaj pizz i bardzo je sobie chwalą. Zarówno ze względu na smak, jak i cenę. Mając na uwadze ich gusta oraz potrzeby nie chcemy wprowadzać zmian w zakresie oferty promocyjnej. Taki działanie byłoby nie fair w stosunku do nich.

Pozdrawiam,
Właściciel
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1