nie polecam! (1) Zerowy kontakt, nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na maile.... Natalia Tylko nie INApartments !!!!! (2) Nie polecam firme, wspolpraca znimi to Tragedia !!! Michal Szczerze NIE polecam !!! (1) Kontakt telefoniczny i mailowy - zerowy. Szkoda czasu, pieniędzy a przede... Andrzej
Katastrofa nigdy więcej !!!!!!!!!! (1) Firma to same amartoze ! Współpracowałem przez jeden rok i nigdy więcej, brak... Tomek Odradzam! Brak kontaktu, rozwiązanie umowy 4 dni przed wprowadzaką! (1) Podpisuję się pod wszystkimi negatywnymi komentarzami na tej stronie i... Magda OK (1) Mimo początkowych problemów ze znalezieniem najemcy generalnie jestem... Hubert NIGDY WIĘCEJ!!!!!!! (1) Firma to zbieranina kompletnych amatorów i pośredników w najgorszym tego... Paweł Nie polecam (1) Apartament niezgodny z ofertą - brudny, zniszczony. Ekipa sprzątająca wysłana... Justyna Polecam (1) Jestem zadowolona z usług zarządzania. Polecam, właściwie co roku zmieniałem... Weronika Tragedia (1) Z przykrością muszę odradzić współpracę z INApartments. Wszystko ładnie... barton Sprzedający (1) Sprzedawałem mieszkanie w Brzeźnie. Szybko przeprowadzona transakcja.... Mirosław Polecam (1) Bardzo profesjonalne biuro, szybkie działania, transakcja przeprowadzona... Mariola Balcarzak Zadowolony (1) Mogę polecić Inapartments. Współpracuje właściwie od 9 miesięcy od tego czasu... Wiktor Czajka Nie polecam (1) Współpraca pozostawia wiele do życzenia. Brak kontaktu z pracownikami.... Joanna Miszker Ostrzegam przed stratą nerwów (1) wspolpraca przy wynajmie apartamentu zapowiadala sie obiecujaco - Pani z... zawiedzony