Propozycja dla forum HP

Mam propozycję dla administratora forum jak również dla jego członków. Sugeruję utworzyć z dzalu HP i Polityka, dział "HP Polityka". Oraz osobny dział "HP bez polityki". Obecnie jak widać zarówno admin jak i my sami mamy trudności w interpretacjach wpisów czy jest to polityka, czy HP.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Proponuje stworzyć jedno wielkie forum bez podziałów.
Mam wątpliwości, czy odpowiadając Crossowi nie powinienem wpisywać w dziale Towarzyskie/wspolny wyjazd bo on chce się umawiać na forum, ale przez priv.

Podziały są złe, zburzmy je
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Łutututututututututu...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bulbulbulbulbulbulbul...

Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Kle Kle Kle Kle Kle Kle Kle Kle Kle

Bardziej kultowego dźwięku silnika od dźwięku wolnossącego 300D Mercedesa nie ma :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No ba.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja ba da ba du

https://www.youtube.com/watch?v=SY7eGTFtQWU
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Biedny E-Type :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Plebs się bawi w remizie :)

Ja proponuję utworzyć specjalny dział dla ludzi z wyższych sfer, którzy odnieśli życiowy sukces. I drugi o nazwie bolszewizm w teorii i praktyce. I jeszcze coś w stylu bycie psychofanem bez tajemnic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Oraz dział "remiza" - tam poślemy wesołą gromadkę nieudaczników :)

Skoro musza być działy, to jeszcze koniecznie dział : umowie się na spotkanie, ale tylko na priv.

Dobre - hahahahaha

Już Ci psychofanie pisałem że nie dam się ponownie sprowokować. Taplajcie się dalej sami w bagienku które stworzyliście na tym forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

"...w bagienku które stworzyliście na tym forum"

ty jesteś aż tak głupi, że już nic nie widzisz i nic nie rozumiesz?
czy tylko papy bronisz ślepo?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja nikogo nie bronię. Uważam zwyczajnie że nie jesteś człowiekiem sukcesu z wyższych sfer jak usiłujesz tu wszystkim wmówić tylko popaprańcem lubującym się w internetowych napi**dalankach. Może i nie mam racji (choć to mało prawdopodobne to biorę taką możliwość pod uwagę) ale mam chyba prawo do własnej opinii?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

U ciebie jest tak samo jak u papy - nikt w realu się z wami nie liczy, nikt was nie słucha więc musicie się wazni poczuc w necie. Tyle w temacie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobra!
Pani/e Admin prowadź mnie do tej "Remizy"...

https://www.youtube.com/watch?v=TkIPgDrJTZg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cross: powracam jednak do swojej wcześniejszej tezy że masz do wymiany pieluche. Nie dajesz mi powodów do obalenia tej tezy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Następny psychofan. Wow. Ależ jestem dziś popularny. :-)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie przeceniaj siebie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W żadnym razie. Powinienem docenić i doceniam to że czterech dziwnych typów z netu akurat mnie wybrało na obiekt swoich westchnień. Ubaw po pachy. :-)))

Cross, ty tylko "obrywasz" przy okazji bezsensownej obrony (od)bytu niematerialnego jakim jest avatar " łowca". Po cholerę ci to ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cross

Widzisz ? Jakeś wlazł między wrony, musisz krakać jak i one. Takie jest prawo WRON, rok 1981.

No i o to właśnie chodzi w moim tu komentowaniu rozmaitych wydarzeń. Ja im stwarzam okazję, pole do popisu, a zawodnicy niech się sami spontanicznie ujawnią ze swoją mentalnością, co im wychodzi wprost rewelacyjnie, co każdy może zauważyć, choć nie każdy zrozumie, o co biega.

"Po cholerę ci to ?"

To dobre pytanie. Nikogo nie bronię. Z tym obrywaniem też cię trochę poniosło. Po prostu uważam że łowca ma prawo do własnych poglądów. Jakie by one nie były ma do nich prawo. I sekowanie go za to jest zwykłym sku***syństwem z waszej strony.
Może łowca wyraża je w dość obcesowy sposób ale wy sekujecie przede wszystkim jego poglądy a nie sposób ich wyrażania. Najoględniej mówiąc odkąd jesteście na forum dyskusja jako taka przestała mieć miejsce bo ktokolwiek ma inne poglądy od was jest natychmiast atakowany ad personam. Między innymi dlatego w waszych wątkach pisujecie sami. Nikt normalny nie chce mieć nic wspólnego z waszym bagienkiem.
I na koniec cytat;
"Nie zgadzam się z tym, co mówisz, ale oddam życie, abyś miał prawo to powiedzieć." to stwierdzenie musi być dla was zupełnie obce i niezrozumiałe.

I tu idealnie teraz widać więź między starym menelem a panną croską. Podobieństwo aż bije. Ojczulek się córeczki nie wyprze :)
Papa broni córci, a córcia papy :)
Rodzinka frustratów w komplecie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

No, no. Mój ulubiony psychofan znów aktywny. Staraj się, staraj. Świetnie się bawię patrząc jak się coraz mocniej kompromitujesz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak sobie to tłumacz dziewczynko :)

Ja tam lubie Crosa, on tak bardzo probuje zablysnac, ze az mi to imponuje.

Nawet ty musisz zdawać sobie sprawę że po pierwsze primo pisząc to co piszesz pokazujesz swoje prawdziwe oblicze zwykłego trolla i psychofana a po drugie primo to co piszesz nie ma dla mnie (dla pozostałych czytających spoza waszej wesołej gromadki pewnie też) żadnego znaczenia.
Choć czy w stanie w jakim się znajdujesz faktycznie potrafisz zdać sobie sprawę z rzeczy tak oczywistych?

Ja muszę z ogromną przykrością stwierdzić, że jesteś człowieczkiem potrzebującym specjalistycznej pomocy.
Strasznie się tu napinasz i próbujesz błysnąć i pokazać, że jesteś przynajmniej przeciętniakiem ale to za cholerę nie wychodzi.
Ja bym ci radził wziąć się za jakąś robotę, zapiep**ać 20h na dobę a potem założyć działalność. Może wtedy przestaniesz być frustratem nie wierzącym, że wszystko jest możliwe :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zacytuję klasyka:
"Nie chce mi się z Tobą gadać"
W kolejną bezsensowną napi***alankę nie dam się wciągnąć a trolowanie wychodzi ci tak słabo że mnie nudzisz.
Nara. Przyjemnego weekendu na forum przy wykonywaniu misji psychofana.

Jak sam wiesz z tobą nikt nie chce gadać poza papą, walniętym facetem i podstarzałym alkoholikiem.
Dlatego tyle lat szukałeś kolegów w necie :)
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ty jednak masz coś z głową, ale nawet mi ciebie nie żal.

Ty wyraźnie jesteś psychiczny, ale mi ciebie żal. Będę się za ciebie modlił :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No i brak już słów, bez komentarza, frustracie.

Racja, brak słów. jesteś z panienką croską i starym menelem przywódcą bandy sfrustrowanego plebsu :)
Mnie nie ma co frustrować.

Inne tematy z forum

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...