Tomek - ocena (2) Rzadko się zdarza, żeby wynajem mieszkania przebiegł tak sprawnie.... Tomek Paweł - ocena (2) Korzystałem z usług biura nieruchomości Prosperity Home i jestem bardzo... Paweł Iwona - ocena (2) Jeżeli chcesz sprzedać swoją nieruchomość szybko i sprawnie koniecznie... Iwona
Maksymilian - ocena (2) Współpraca z tym biurem nieruchomości to była naprawdę dobra decyzja.... Maksymilian Karol - ocena (1) Bardzo miła obsluga Karol Sebastian - ocena (2) Polecam usługi. Bardzo sprawnie przeprowadzony proces sprzedaży. Sebastian Anna Kowalska - ocena (2) Polecam Monikę Warpas z Prosperity Home sprzedaż mieszkania przebiegła... Anna Kowalska Maciej - ocena (2) Serdecznie polecam współpracę z Panią Moniką z biura nieruchomości Prosperity... Maciej Anna - ocena (2) Serdecznie dziękuję Pani Monice Warpas z firmy Prosperity Home za kompleksową... Anna Witek W. - ocena (2) Sprzedawałem mieszkanie przez biuro nieruchomości Prosperity Home i jestem... Witek W. Wiktoria - ocena (2) Świetna agencja nieruchomości, polecam z całego serca :) Wiktoria Roksana - ocena (2) Profesjonalna i rzetelna obsługa. Cały proces przebiegł sprawnie, a kontakt... Roksana Paweł Matejes - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z P. Moniką. Wzorowy kontakt i profesjonalna... Paweł Matejes tomasz śliwiński - ocena (2) Fachowa pomoc w zakupie nieruchomości. Na każde pytanie sprecyzowana... tomasz śliwiński ANNA - ocena (2) Bardzo polecam biuro nieruchomości Pani Moniki, ponieważ zapewnia komfort i... ANNA Alena - ocena (2) Jeśli ktoś ma problem z kupną lub sprzedażom albo ma na to pomysł, to... Alena Dominika - ocena (2) Profesjonalizm, zaangażowanie i życzliwość to zdecydowanie mocne strony Pani... Dominika Łukasz - ocena (2) Profesjonalne podejście, świetny kontakt i pełne zaangażowanie na każdym... Łukasz Łukasz - ocena (2) Świetny kontakt i współpraca z Panią Moniką. Pełen profesjonalizm. Polecam... Łukasz Olga Ż. - ocena (2) Przejrzystość procedur, spokojne odpowiadanie na wszystkie wątpliwości a przy... Olga Ż.