magda - ocena (1) jedna z pierwszych kwiaciarni w Gdansku, ktora przygotowywala na prawde... magda Beata - ocena (1) Ładne kwiaty mają, ale ceny też nie małe. Beata Steven Baker English Mentors - opinia (1) Beautiful flowers, great service, good communication, very fast, I highly... Steven Baker English Mentors
Sara - opinia (1) Polecam ! Miła i profesjonalna obsługa, duży asortyment i również duży wybór... Sara Madzia - opinia (1) Bardzo ładne kwiatki i super wystrój Madzia słabo (1) kupuje tam kwiaty od paru lat, natomiast dzisiaj wybór był tragiczny. Przy... Max Kwiaciarnia zabawa czy biznes? | - Forumkwiatowe.pl (1) Pan Prosta Forma to sprzedaje Kwiaty 2 tygodniowe ,proszę podjechać do... JerzyBo Popieram byłem super (1) Lepiej samemu sie przekonac Jan A ja polecam !!! Polecam (1) Cudowne klimatyczne i pełne woni miejsce .Rewelacyjna obsługa a o tego kwiaty... Anna Fantastyczna obsługa (1) A brunetka o boskich oczach to..... Merci:) Sławek Super (1) pelen profesjonalizm, swietne robione bukiety, swieze kwiaty ktore dlugo... mmm magiczne miejsce :))) (1) Super pomysły pracowników i ogromna ilość kwiatów dają razem fantastyczny... paula Tam pracują prawdziwi artyści, czarodzieje być może z kosmosu. (1) Jako uczennica szkoły florystycznej miałam szczęście odbyć w kwiaciarni... Elżbieta Jabłońska Strzał w dziesiątkę (1) Kupowanie kwiatóww tej kwiaciarni sprawia mi wiele radości. Zawsze są... Aneta Indywidualne podejście do potrzeb klienta (1) Pomimo dziwnych opinii (chyba głównie konkurencji) w pełni polecam... Stali klienci Super (1) Naprawdę wyjątkowa kwiaciarnia. Bardzo wysoka jakość obsługi i zawsze piękne... klient Piękne... (2) Zamówiłam dwa bukiety dla Pary Młodej. Zgodnie z życzeniem Pan, u którego... Dominika polecam wszystkim te trzy kwiaciarnie (1) Pewnie Pan Maciek( bardzo ładne kompozycje robi ) , ja zawsze jestem... Tyszkiewicz Suknie Ślubne fachowo (2) Dzięki doskonałemu fachowcowi,który potrafił przedstawić i nakreślić mi swoją... Anna strona internetowa (1) Jeżeli już robicie nową stronę internetową to moglibyście nie ściągać od... luna