Proszę o namiary na dobrą fryzjerkę - Wejherowo

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny jestem załamana. Szukam dobrej fryzjerki z Wejherowa, która czesze ładne fryzurki ślubne. Jestem już po dwóch próbnych i coraz bardziej załamana. Byłam u Henryka w CK oraz w Vivie na ul. Szyprów. Chciałam spróbować w salonie "U Małgorzaty", ale oznajmiono mi tam, że nie czeszą fryzur próbnych, mogą poświęcić mi nawet dwie godziny w dniu ślubu, ale nie wcześniej - jak dla mnie to za duże ryzyko. Możecie kogoś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Proszę o namiary na dobrą fryzjerkę - Wejherowo

No cóż ja właśnie byłam "U Małgorzaty" ale to moja znajoma więc miałam do niej zaufanie i też nie miałam próbnej. Gośka jest dość ekscentryczna ale to prawdziwa artystka. Ja zaniosłam jej wcześniej zdjęcia fryzur i powiedziałm co ma być i było :)

Słyszałam, że pani Gosia to artystka i dlatego chciałam u niej spróbować, ale równie dobre zdanie miałam o Henryku bo zawsze tam chodziłam. Dziewczyna uczesała mnie tak jak chciałam, ale niestety po godzinie wyglądałam jakbym w fryzurze chodziła przynajmniej trzy dni i dlatego boję się eksperymentów w dniu ślubu.

501-26-44-98 Bogusia, czesze w renomowanym salonie w AGdyni ale też umawia sie do domu.