Proszę o opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam!

Prosiłabym o wasze opinie na temat kilku lokali- Tequilla w Rumi, Dwór Magnat w Bojanie oraz jeśli słyszałyście/słyszeliście o lokalu Godding w Sopocie.

Z góry dziękuje :-)

Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Proszę o opinie

Witam Cię byłam na weselu w Rumi w teqili w dolnej sali chyba z 3 lata temu i bylismy bardzo zadowoleni jako goście gospodarze tzn Młoda Para i ich rodzice z tego co wiem również.

W sali nie jest gorąco, miła obsługa, jedzenie było dobre, nawet jakiś prezęt mieli w postaci pokazu tańca towarzyskiego w wykonaniu małych dzieciaczków:)
Minusem jest to, że w dolnej sali nie ma oien i jest cały czas sztuczne oświetlenie ani promyka słonka w górnej sali nie byłam:( wiec nie mogę nic powiedzieć.

Jeśli chodzi o Magnata to jednak już dalej i trrzeba liczyć dojazd ewentualne rozwiezienie gości, jeśli Wam to odpowiada, osobiście Magnata widziałam tylko w necie na stronie i bardzo podaba mi sie tamtejszy klimat:)
Co do 3 lokalu nie mam zielonego pojęcia

pozdrawiam

Barbara

Dziękuję .

Nie ma za co :)

Barbara

My także zastanawialiśmy się nad Magnatem. Cały obiekt na zdjęciach na ich stronie czy ulotkach wygląda dużo lepiej niż w rzeczywistości. Menu mają dość obszerne, ceny wahają się od 130 do 170 zł/os. razem z ciastami i tortem. Jednak wg nas dodatkowa „przyjemność” w postaci pieczonego dzika jest dużo za droga (ok. 2000 zł za 100 osób, czyli 20 zł/os).Koszt poprawin to jak dobrze pamiętam 40 zł/os. Natomiast, jeśli chodzi o noclegi to mają miejsc na ok. 40 osób, ale cena za osobę ( 50 zł) niezależnie czy to jest pokój 2,3,4 osobowy to lekka przesada. Są to oczywiście moje odczucia i może innym to właśnie się w Magnacie podoba. Pozdrawiam.

Inne tematy z forum

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (18 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Zaklęta nora (3 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś wpadnie na pomysł poszukiwania nieruchomości na ul. Kruszyńskiego to niech się...

Do licznych włascicieli psów (28 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...