Prowadzenie ciąży - Gdańsk

Witam :) Kobitki słuchajcie, jesteście w stanie polecić mi jakiegoś dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży. Tylu lekarzy, tyle opinii, że głowa pęka.To moja pierwsza (druga?) ciąża (miałam jedno poronienie, ale nie wiedziałam, że jestem w ciąży). Chcę iść na potwierdzenie ciąży ale mam dylemat do kogo. Zastanawiałam się nad Klinika Państwa Olszewskich lub Dr Januszewska. Czy któraś z was o nich słyszała? A może istnieje w 3city lekarz prywatny z umową NFZ, który jest w stanie wysłać mnie na darmowe badania laboratoryjne? Na lekarzu nie ma co oszczędzać, ale jakby była możliwość darmowych badań to czemu nie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Prowadzenie ciąży - Gdańsk

Ja od siebie mogę polecić dr. Barbara Frankowska Konopa. Prowadziła moja pierwsza ciążę teraz w trakcie drugiej również do niej chodzę. Ja jestem bardzo zadowolona.

jak prywatny lekarz to niestety wszystkie badania płatne.uważam, że to słabe, bo choć te podstawowe powinny być opłacane przez nfz skoro płacimy składki... ja się wahałam z początku i zadzwoniłam najpierw do mojej przychodni. w ciążę zaszłam w połowie grudnia, a pani na recepcji powiedziała mi, że najbliższe terminy do mojej ginekolog są na koniec marca... dodam, że do 10 tyg trzeba obowiązkowo wykonać pierwsze usg, a poza tym długo się starałam i lekarka ostrzegała, że prawdopodobnie będą potrzebne leki na podtrzymanie, także czekanie nie wchodziło w grę... poszłam w końcu do dr Olszewskiej i jestem bardzo zadowolona :))) polecam

Inne tematy z forum

leki robione (14 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...

Trądzik różowaty - jak sobie z nim radzić? (153 odpowiedzi)

hej, od ponad 4 lat borykam się z problemem skóry- trądzik różowaty są etapy że jest zaleczony i...

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...