Pruszcz Gdański - gdzie z dzieckiem ?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Zastanawiam się i szukam miejsca w Pruszczu gdzie np. dziś mogłabym wyjśc z młodym. Jest tu jakaś sala zabaw, albo atrakcjia gdzie dziecko się wyhasa??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pruszcz Gdański - gdzie z dzieckiem ?

Ja polecam Faktorię, duży plac zabaw, bezpieczne ścieżki do biegania. Na temat jakieś sali nic nie wiem.

Niestety ja tez mam ten sam problem. Co robić z maluchem w weekendy.

eh....w tym Pruszczu brakuję jakiejś sali zabaw , w sumie to tu atrakcyjna i to tez szału nie ma jest faktoria.

na osiedlu bursztynowym jest jakies przedszkole chyba które organizauje urodziny dla dzieci wiec być może i ogólnie dostępna do zabaw sale ma ??
a co do placu zabaw to faktoria fajna - tyle że w sumie trzeba wycieczke zrobic najlepiej na dłuzej wiec i jakieś jedzenie czy picie bo wszedzie daleko.
osobiście proponowałabym sie rozejrzec po osiedlach - teraz takie fajne place zabaw budują - fajny z wieloma atrakcjami dla maluchów widziałam w okolicach ul. kasprowicza chyba - nie zwracałam uwagi jak ta ulica sie nazywa (to chyba osiedle wschód jest) - jak ktos wie o co mi chodzi może dopisze prawidłowy adres

Na Gałczyńskiego jest dość fajny. Na Dąbrowskiego też, ale na Dąbrowskiego jeszcze nie dotarłam tylko słyszałam:) Na Kasprowicza, ale dziadowski moim zdaniem. Na osiedlu Piastowskim też jest.
No ale co tu robić, jak nie ma pogody?
Może poznajmy się i zacznijmy jakoś spotykać na tych placach?
W końcu idzie wiosna:)

o wspomnianym przedszkolu na Kasprowcza do "czwóreczka" ale nie wiem czy oni organizują tam coś po godzinach
my w weekendy jak nigdzie nie jezdzimy to idziemy na Faktorie-mała troszke pobiega, plac zabaw fajny, duzo dzieci tam przyjezdza na rowerkach-miejsca sporo jest
ale fakt przydałaby się taka kraina zabaw pod dachem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam... od polowy pazdziernika zapraszamy do salki zabaw ktora bedzie sie miescila w centrum Pruszcza na ul.Kossaka ;) wiecej szczegolow wkrotce ! Dzieci od urodzenia do 7 r.z na pewno nie beda sie nudzily. Mama bedzie mogla zostawic pod opieka wyksztalconej kadry dzieciaczka i leciec do fryzjera na zakupy do urzedu...

Bardzo fajnie:-) A będzie możliwość urządzenia np. urodzin dziecku?

Inne tematy z forum

szukam opinii o szkole podstawowej nr 85 gdańsk jasień (22 odpowiedzi)

hej, czy którejś z Was dziecko uczęszcza do tej szkoły?możecie coś powiedzieć na temat poziomu...

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (136 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....