Prywatne lekcje języka angielskiego

Oferuję prywatne lekcje z języka angielskiego dla dzieci i młodzieży w wieku szkolnym na każdym poziomie zaawansowania. Legitymuję się uzyskanym w 1996 roku dyplomem Kolegium Kształcenia Nauczycieli Języków Obcych na Uniwersytecie Gdańskim, certyfikatem Cambridge Proficiency oraz wieloletnim doświadczeniem w nauczaniu w szkolnictwie zarówno podstawowym, jak i ponadpodstawowym, włączając w to klasy maturalne. Cena 45-minutowych zajęć to 50 zł. W przypadku sytuacji szczególnych (np. przygotowanie do konkretnego egzaminu) stawka negocjowana jest indywidualnie.

Chętnych zapraszam do kontaktu mailowego pod adresem: angielski.bojano@icloud.com.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy dojeżdża Pani do domu ucznia czy zajęcia są u Pani?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety nie mam możliwości dojazdu, mogę zaproponować wyłącznie zajęcia prowadzone u mnie w domu. Mieszkam w Bojanie niedaleko centrum.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (697 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...