Najlepszy ! (2) Moja córka ma dziś 11 lat. Ponieważ od pójscia do przedszkola , jako 3 lata... Małgorzata ana - opinia (1) Pan doktor prowadził leczenie białaczki mojej córki na oddziale hematologii... ana lekarz godny polecenie (1) Polecam wszystkim rodzicom, pełen profesjonalizm, lekarz udziela odpowiedzi... Iwona
Najlepszy lekarz! (1) Mam rocznego synka i bardzo mi zależało na najlepszym pediatrze, poleciła mi... misia-pisia Wspaniały lekarz! (1) Pan dr to wspaniały lekarz. Leczę już trójkę dzieci i nigdy się nie... Mama REWELACYJNY LEKARZ !!! (1) Miłe podejście i zrozumienie zarówno pacjenta jak i rodzica... Magda mala_mi25 - opinia (1) Wprawdzie nie przekonał naszego synka, że lekarza nie trzeba się bać ale... mala_mi25 Polecam! (1) Wspanialy lekarz, ktory potrafi leczyc bez antybiotykow (i to bardzo szybko i... Jola Gdyby wszyscy TACY byli ... :) (1) Bez zbędnych komentarzy. Polecam wszystkim rodzicom. To lekarz i człowiek o... Justyna S. Starogard Gdański Monika - opinia (1) Gorąco Polecam !!!!!!!!!! Monika betina - opinia (1) Rzeczowy, profesjonalny,lubiący swoich pacjentów, zawsze mogę się zwrócić... betina Polecam (1) Po wielu tygodniach "leczenia", wieloma antybiotykami trafiliśmy do Pana... Lidia Wyjątkowe podejście do pacjenta (1) Super lekarz, rozumie zdenerwowanie rodziców podczas choroby swoich pociech,... AnnaŚ