Przebudowa Auta na Gaz

Czytajac Reklamowke tej Firmy w Internecie o przebudowie na Gaz NA NIEMIECKIE WARUNKI( ktore tez potrzebuje aby tu mieszkajac w Niemczech z samochdu zkorzystac--TüV Abnahme-)zdecydowalem samochod w Firmie4x4Autogaztechnik przebudowac.Wynik byl fatalny .
1.Papiery ktore mialy byc do Firmy Femitec przez Pana Rostkowskiego wyslane nigdy nie dostalem, inne Papiery osobiscie dostalem .Papiry ktore potrzebowalem i mialy byc przez Pana Rostkowskiego wyslane sam musialem tu w Niemczech od Firmy Femitec sciagnac.W Niemczech przedstawilem Samochod.Okazalo sie ze byly wstawione:Rail i Multiventil Z INNYMI NUMERAMI jakie byly w papierach napisane. Tez nawet m. i.Trzymaki Przewodnicy nie mieli 20 cm miedzy soba odstempu .(to trzeba wiedziec jak sie jest w Niemczech szkolony)Przewodnica byla tak polozona ze musiala byc nowo polozona.I jeszcze inne zeczy byly zle zmatowane ktore moge udowodnic ,wszystkich zecz nie moge opisac bo za malo miejsca.Sprawa jest u Adwokata .Nie wiedzialem o tym ze bede mial tyle klopotow i nowy rachunek z okolo 800!!! EURO.Bardzo mi szkoda ale nie moge ta Firme 4x4 Autogaztechnik dalej Polecac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

PROWOKACJA

Znam tą firmę od 8 lat kożystam z ich usłóg 2-3 razy do roku .Każdy kto tam był, zgodzi się z opinią iż ktoś tu robi czarną robotę.Bardzo brzydko panie Klein.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przebudowa Auta na Gaz

NIE WIERZĘ W TO CO TU JEST OPISANE.
Myślę, ze ten niezadowolony klient chce specjalnie zaszkodzić opinii tego zakładu. Nie wierzę w to co tu opisuje, ponieważ sam mam pojęcie o instalacjach gazowych. W moich samochodach ten zakład bardzo dobrze zamontował instalacje gazowe (podręcznikowo). Jestem osobą pedantyczną, co mogą potwieddzić pracownicy tego zakladu ( podczas montażu próbowalem sprawdzać czy wyłapywać jakies niedociągnięcia, ale wszystko było idealnie). Auto po zakończeniu montażu było wyczyszczone i bez zadnych zbędnych pozostałości, które mogą sie pojawić podczas montażui). Centralka do przełączania gazu umieszczona idealnie równo w miejscu które wybrałem ( wskazanie poziomu gazu dobrze wyregulowane). Osobiście polecam ten zakład na 100% i w następnym samochodzie również tam montuję.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0