Jeep Grand Cherokee (1) Rewelacyjna obsługa . Diagnostyka usterki znaleziona od razu Naprawa... Karol Michalski prawdziwi fachowcy (2) Mam XC 90 ,podobno bardzo nietypowe i nielubiące gazu(według tych co mi... robert Jeep Grand Cherokee `00 4.7l (2) Czujnik położenia wału. Szybka diagnoza, zamówienie niezbędnych części oraz... kermitV8
fachowcy (2) Właściciel jest konkretnym i rzeczowym fachowcem,od którego można dowiedzieć... Honda CIVIC Przebudowa Auta na Gaz SKODA FABIA 1.2 (2) W odpowiedzi na Pana post chcę przedstawić swoja wersję zdarzenia jakie Pan... Jarosław Rostkowski kolejny montaż (2) o tej firmie słyszałem już dawno temu ale pierwszy raz skorzystałem jakieś... paweł Przebudowa Auta na Gaz (3) Czytajac Reklamowke tej Firmy w Internecie o przebudowie na Gaz NA... Edmund Klein INSTALACJA NOWY JEEP GRAND CHEROKEE -DUŻY PLUS DLA WARSZTATU (1) Firma duża z poważnym zapleczem technicznym. Z tego co wiem montują kilka... KMA BMW 325 (2) powiem krotko - naprawde pozadne chlopaki - polecam- auto śmiga na gazie... BMW Bardzo dobry warsztat (1) Przemiły właściciel firmy, prawdziwy pasjonat motoryzacji. Wiedział bardzo... Grzesiek Bardzi dobry warszta (1) Witam, nie wiem jak z historią powyżej było natomiast ja mam bardzo ale to... Michał Agresywny pracownik (1) Właściciel warsztatu wydaje się być solidny bo z reklamacją nie ma problemu,... klient