Przechowalnia Dzieciaczkow- punkt opieki nad maluchami

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Mam zamiar otworzyc od 10 sierpnia punkt opieki nad maluszkami od roku do 5 lat w Gdansku na Zaspie blisko szpitala. Nie mam na celu prowadzenia typowego przedszkola lecz chce dac rodzicom mozliwosc pozostawiania dziecka pod opieka wsrod innych dzieci. Opieka odbywac sie bedzie od 6.00 rano do 18.00 oraz na specjale zyczenie w innych godzinach, rowniez w soboty i niedziele. Obowiazywac bedzie stawka godzinowa i oplaty tygodniowe za pobyt maluszkow. To daje rodzicom wiekszy komfort i mniej obciaza budzet. Dzieci beda mialy mozliwosc nauki czytania, jezyka angielskiego , poznawania otoczenia ale wylacznie w formie zabawy. Prosze napiszcie czy w tym miejscu jest potrzeba utworzenia takiego punktu.Czekam na maile beata35@netzero.net
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przechowalnia Dzieciaczkow- punkt opieki nad maluchami

przechowalnia dzieczakow to nazwa czy co? bo nie kojarzy sie dobrze

ja pomyslalam tak jak jolga... zmienilabym nazwe postu

dokładnie - mi też się to od razu źle skojarzyło... jeśli to nazwa to ją zmień:))

O matko, widzę że w swoich odczuciach nie jestem odosobniona ani oryginalna ;)
A jeśli chodzi o odpowiedź to mi lokalizacja odpowiada, ale dużo zależałoby od ceny i kwalifikacji osób opiekujących się maluchami - oraz organizacji opieki (grupy wiekowe). Dla mnie jest to opcja do rozważenia.

Mile Panie.....to jedynie robocza nazwa i nic wiecej.Zalezalo mi aby skupic sie bardziej na lokalizacji a nie na roboczym okresleniu

robocze nie robocze, ale okreslenie kojarzy sie jednoznacznie negatywnie... przynajmniej mi...
Nie oddalabym swojego dziecka do przechowalni..
Jesli chcesz otworzyc punkt opieki nad dziecmi lepiej zeby robocze okreslenie mialo bardziej przyjazne brzmienie...

A jezeli chodzi o lokalizację to na pewno jest dobra, wokol osiedla, duzo dzieciaczkow, jesli ceny nie beda "z kosmosu" to pomysl powinien sie przyjąć :)

mnie robocza nazwa też odrzuciła

Jeżeli byłoby to miejsce gdzie także może przyjść rodzic z dzieckiem żeby dziecko pobawiło się z innymi, to ja i córeczka (gdy skończy rok) na pewno pojawimy się.
Natomiast oddać pod opiekę bym nie chciała.
Nie mam do takich punktów takiego zaufania jak do sprawdzonej instytucji państwowych przedszkoli czy złobków.

Inne tematy z forum

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...