Przeciętny i drogi...
Zachęcony pozytywnymi opiniami spróbowałem i niestety jest to spore rozczarowanie. Kebab - jak w większości trójmiejskich lokali - to sama kapusta plus odrobina mięsa. Sosy takie jak wszędzie a największą wadą tego kebabu jest ubogość dodatków (czyli to co normalnie decyduje o smaku całości). W wersji podstawowej to praktycznie "kapustak" a nie kebab. Do tego owszem można dodać sobie nieco ekstrasów (oliwki, feta, papryczki - wszystko to o co zwykle otrzymujemy bez łaski) dodatkowo w cenie 2 PLN każdy! Co powoduje, że 3 dodatki (w skromnych ilościach zresztą) dzięki, którym kebab osiąga średnią trójmiejską podnoszą cenę bułki o 6 PLN. I tak za 20 złotych jemy sobie kebab, który niczym nie zachwyca.....Niestety kebabowni z prawdziwego zdarzenia w Trójmieście ciągle brak:-(