Przeciętny salonik
Tyle tutaj pozytywnych komentarzy, jestem nimi dość zaskoczona... Nie mogę powiedzieć, żebym była niezadowolona z usługi (strzyżenie), ale została ona wykonana na podobnym poziomie, na jakim świadczą ją inne salony, których w okolicy jest mnóstwo. Fryzjerka prawie w ogóle ze mną nie rozmawiała, szybko zapytała jak ścinamy, zrobiła swoje i tyle. Jest okej, ale po prostu przeciętnie. Wystrój salonu nie przypadł mi szczególnie do gustu, ale to mało ważne.
Za to bonusem jest sympatyczny psiak witający wszystkich wchodzących klientów (no chyba, że ktoś nie lubi psów lub jest uczulony na ich sierść, wówczas może odebrać to jako brak
profesjonalizmu ...).
Być może skorzystam z usług salonu ponownie, ale nie jest tak, żebym poczuła że "tylko tam i nigdzie indziej!".
Za to bonusem jest sympatyczny psiak witający wszystkich wchodzących klientów (no chyba, że ktoś nie lubi psów lub jest uczulony na ich sierść, wówczas może odebrać to jako brak
profesjonalizmu ...).
Być może skorzystam z usług salonu ponownie, ale nie jest tak, żebym poczuła że "tylko tam i nigdzie indziej!".