Przedłużanie włosów - kurs

Jak uważacie, czy warto jest zrobić kurs na przedłużanie włosów? Dużo jest chętnych dziewczyn do tego typu poprawiania swojej urody?
Będę bardzo wdzięczna o wasze opinie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przedłużanie włosów - kurs

Witaj chcetnych moze i jest roche przewaznie na wiosne ale rozniez duzo jest pan ktore to wykonuja (z tego co mi wiadomo polowa z Pan ktora to robi nie powinna tego robic -masakra) pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

uwazam ze nie warto. zrobilam kurs,
za takie pieniadze nie oplaca sie, 2tys dalam.
kurs tylko 5dni trwal, kilka rzeczy powiedzieli i koniec. nie ma chetnych tez zbytnio na przedluzanie

No własnie tego się obawiam, że nie jest to na tyle popularne aby były z tego pożądne pieniądze. Może dobra reklama pomogłaby ??

ja mam kilka klientek w tyg na przedłużanie włosków- szkolenia tez prowadzimy -900zł 3 metody szkolenie jednodniowe gdynia świętojańska 100
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak w każdej branży trzeba wybić się na rynku.
A wybijesz się dobrą reklamą, profesjonalną usługą,porządną galerią,świetną stroną internetową. Później zadowolonymi klientkami
Musisz pokazać że nie jesteś laikiem w tej dziedzinie. To na pewno idzie na tym zarobić.Tak jest w każdej branży kosmetycznej, zarabiają tylko najlepsi.

dokładnie najważniejsze to się nie bac a wprawe się nabierze a klient zadowolony wróci i przyciągnie kolejnego

Według mojej opini jeżeli ktoś posiada salon fryzjerski to musi posiadać również w ofercie możliwość przedłużania włosów. Przedłużanie jest popularne na takich uroczystościach jak śluby, bankiety czy inne uroczystości na które trzeba nałożyć strój galowy. Taki kurs można zrobić np w ECK w Pruszczu Gdańskim.

Można nazwę firmy bo jestem zainteresowana ;)

Witam Pani Polu moge poprosić o kontakt na nr tel 789064398 odnośnie szkolebia

Witam a mogę prosić o nazwę firmy?

Witam jakiś kontakt do szkloeniowca bym mogła prosić

Chętna!!

Chętnych na tą usługę wciąż jest wiele, ważne jest aby będąc specjalistą w danej dziedzinie wciąż się szkolić i uczyć czegoś nowego. Ja teraz chciałabym zrobić szkolenie w zakresie zagęszczania włosów, stąd moje pytanie czy ktoś szkolił się w firmie Beauty for you, http://www.beauty-for-you.com.pl/services/szkolenia/ mają dość ciekawą i obszerną ofertę szkoleniową, ale żeby się zdecydować wolę zapoznać się z opiniami innych. Byłabym wdzięczna za odpowiedz

Oczywiście, że warto zrobić kurs. Sprawdź sobie dostępne terminy kursów firmy Hairtalk - profesjonalne podejście do przedłużania włosów, a nie tak jak sie to spotkałam wcześniej... https://hairtalk.pl/hairtalk/119/szkolenia

Jeżeli chcesz to czemu nie?

Inne tematy z forum

suche włosy (44 odpowiedzi)

Dziewczyny poradźcie dobry szmpon i odżywkę, ktore sprawdziły sie u was przy suchych włosach.

Zamiennik sildenafilu (6 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Szukam obecnie zamiennika dla środka sildenafil. Odpada ze względu na moje złe...

Gdzie tanio kupić buty sportowe np. PUMY ?? (53 odpowiedzi)

Chcę kupić buty sportowe , ale jak najtaniej. Myślałam o allegro ,ale nie wiem czy tam jest...