Przedluzenie rzes od 1 zł

Przedłużałam rzesy u Asi jestem zachwycona - wygralam u nie jaukcje i widze ze znow proponuje aukcje od 1 zł
http://allegro.pl/item1195149813_wygraj_przedluzanie_rzes_gdansk_wizazystka_bcm.html

Ma tez super strone i super zdjecia
http://www.spojrzenie.urok.info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przedluzenie rzes od 1 zł

Ciekawe, na ile została ustawiona cena minimalna. :)

aa u Asi robily rzeski moje 2 kolezanki. Moze wreszcie mi sie uda wybrac (czasowo) :) Polecam, bo zadowolone;)

Sosna, tu nie ma ceny minimalnej. Obie dziewczyny placily wg licytacji.

No właśnie zalicytowałam, ale system przebija i podbija cenę - czyli ktoś ustawił cenę wyższą, jaką, nie wiadomo. Krótko mówiąc, na rzęsy za 1zł nie ma szans. :)

Jakaś kpina! Ciekawe jakiej jakości są te rzęsy... Ja wolę się wybrać do porządnego salonu i zrobić to...hmm..pewniej...

Isia - dlaczego kpina ?? Pracuje rowniez w salonach w Oliwie o Gdyni tylko ze tam sa ceny od 300 zł za zalozenie a rzes uzywam tych samych :) sprowadzam ze stanow (tansze koszta z kolezanka na pol) sa syntetyczno- jedwabne.

Allegro to chwyt reklamowy, dostepny dla kazdego, dlaczego osoba ktora nie ma kasy nei moze pozwolic sobie na rzesy ?? w tym przypadku daje taka mozliwosc :)

Dla zainteresowanych aukcje sa bez ceny minimalnej, koncza sie na kwotach od 120 - 150 zl i za tyle zakladam :)

Pozdrawiam

Sosna wejdz na moja stronke w zakladki kontakt i przeslij mi swoj email - mam dla Ciebie propozycje :)

Inne tematy z forum

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Zioła na hermoroidy (9 odpowiedzi)

Witam drogie kobietki.Czy możecie mi tutaj napisać czy są jakieś skuteczne w działaniu zioła na...

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (75 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...