moja koleżanka prowadzi córke na władysława IV i jest zachwycona przedewszystkim z pan i programu
a szwagierka synka miała w przedszkolu na harcerskiej i tez Kacper byl zadowolony i z jedzonka i z Pan naprawde złego słowa nie słyszałam ani od jednej ani od drugiej
a nie jesteś zainteresowana opiekunką? ja mieszkam w okolicy i chętnie zajęłabym się dodatkowo czyimś szkrabem,jakby co pisz: bialakawa@interia.eu
pozdrawiam:)
Dziewczyny dzis widze się ze szwagierka wiec dokładnie wypytam i dam wam znac .
przedszkole to super sprawa dziecko uczy się życia w grupie jako jednostka społeczna ja Polecam nawet najlepsza niania tego nie zapewni
Panna z mokra glowa troche chodzila do zlobka. teraz mamy nianie :) no ale od wrzesnia do przedszkola musi isc! szkoda ze to tak dlugo jeszcze... bo o ile to tanszy interes :-)
ja sobie biore wolne w przyszlym tygodniu i sie sama przejde z paulina po tych przedszkolach!
heh a nie wiecie moze albo slyszalyscie czy w ktoryms maja gimnastyke artystyczna lub balet? :D
heh ja to sie najbardziej obawiam tego ze ona sobie nie poradzi z tym ze ktos nie bedzie tylko sie nia zajmowal i 100% uwagi jej poswiecal :( bo juz diable pokazuje rozki ;(
mysle, ze spokojnie mozna, bo w koncu nie powinno byc tam nic do ukrycia..... tylko blagam - drogie mamy...nie przychodzcie kolo poludnia,bo wtedy w wiekszosci przedkszoli jest obiad..........
jestem przepraszam że dopiero dziś odpisuje :)
wiec na harcerskiej jest super extra rewelacja i bratowa poleca naprawde dodatkowe zajecia super kadra jedzonko extra zabawki i pomoce dedaktyczne naprawde z prawdziwego zdazenia . Dodam że Kacper mial 5 lat i pięknie pisał liczył recytował różne różniste wierszyki i piosenki których uczył się tam :)
mozna zwiedzac przedszkole najlepiej po godzinie 15 kiedy dzieci sa w trakcie zabawy nie przeszkadza się wtedy w zajeciach czy wydawaniu posiłków :)
co do władka to moja kolezanka chodziła z córka do tego na przeciwko przejcia dla pieszych czyli 2 o ile sie nie myle
i równiez mówi ze kadra super rozwijajce zadania chodz nie bardzo podoba jej sie cała struktóra przedszkola i nie które poglądy zdażały sie wpadki tego typu że mała szla na podwórko w spodniczce gdzie na wieszaku wisialy spodnie zimowe badz nie przebierano dziecka gdy zamoczylo rekawy od bluzki niby drobiazgi chodz dla mnie istotne no to chyba tyle