Mama Krystiana- Opinia (1) "Przedszkolaka" polecam szczerze i z przekonaniem. Panie są oddane, miłe i... Mama Krystiana Mama Krystiana- Opinia (1) "Przedszkolaka" polecam szczerze i z przekonaniem. Panie są oddane, miłe i... Mama Krystiana Mama Krystiana- Opinia (1) "Przedszkolaka" polecam szczerze i z przekonaniem. Panie są oddane, miłe i... Mama Krystiana
mama Jacka - opinia (1) To przedszkole jest świetnym miejscem do opieki i rozwoju dziecka.Panuje w... mama Jacka Doskonałe podejście (1) Idealne miejsce dla naszych pociech. Córeczka chodzi do przedszkola z... mama zaufane (1) Moje dziecko chodzi do Przedszkolaka już drugi rok. Umie wiele nowych rzeczy,... mama Michała mama Ali,Moniki,Izy i Jacka - opinia (1) Najlepsze przedszkole w Gdyni!!! Miła,ciepła niemal rodzinna... mama Ali,Moniki,Izy i Jacka Miło, przytulnie i kompetentnie (1) Dwoje moich dzieci jest absolwentami tego przedszkola, ostatnie-... Zadowolony tato Ukochane przedszkole (1) Mój synek co dzień rano pyta czy już może iść do przedszkola , uwielbia swoją... Tata Cudowny "drugi dom" (1) Polecam wszystkim rodzicom to przedszkole. Chodziła tam wczęsniej moja... mama Emilki i Lenki Wspaniałe przeszkole (2) Serdecznie polecam to przedszkole.Uczęszczała do niego moja starsza córka, a... Mama Natalki i Dominiki super placówka (1) bardzo dobre przedszkole, wspaniała miła opieka, ze spokojem każdego dnia... Mama Oli Wspaniałe przedszkole:) (1) Wspaniałe przedszkole, w którym dziecko czuje się bezpiecznie, jest... A. Brauer Bardzo dobre przedszkole (1) Dzieci są pod najlepszą opieką, rozwijają się wspaniale. Atmosfera jak w... Katarzyna Musiał dobry wybór (1) Jestem szczęśliwa, że moje dziecko uczęszcza do tak dobrego przedszkola.... mama Bardzo dobry wybór (1) Moja coreczka rowniez chodzi do tego przedszkola i pomimo, ze musimy... szczęśliwa mama dobry wybor (1) Coreczke moja zapisalam do przedszkolaka z uwagi na pozytywne opinie o tej... Hanna mama - opinia (1) Z uwagi na lokalizacje musialam przeniesc moje dziecko do przeszkolaka na... mama też mama - opinia (1) Dziwi mnie niepochlebna opinia o pani Eli, bo jest to osoba bardzo zyczliwa,... też mama Rewelacja (1) Rewelacyjne przedszkole do , którego dziecko chodzi z wielką ochotą, a nawet... Tata