Przedszkole 85 (Chełm) - pytanie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Witam,
Czy jest ktoś na forum, kto dostał się do tego przedszkola (albo zna kogoś kto się dostał) bez dodatkowych punków za niepełnosprawność, wielodzietność, samotne wychowywanie dziecka czy rodzinę zastępczą?
Interesuje mnie czy są jakiekolwiek szanse dostania się do tego przedszkola dziecka z rodziny gdzie mąż i żona pracują oraz nie mają żadnych dodatkowych punktów.
Z góry wielkie dzięki za odzew:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Przedszkole 85 (Chełm) - pytanie

my nie dostaliśmy sie do tego przedszkola, choc oboje pracujemy.

Efekt był taki że dziecko poszlo do innego , państwowego, przedszkola ktore położone jest na drugim końcu miasta. Ale nie żałujemy, tam gdzie chodzi jest rewelacyjnie ;)

A o "85" nasłuchałam się ciekawych rzeczy więc mimo że dowoże dziecko to nie żałuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Przedszkole 85 (Chełm) - pytanie

Moje też się nie dostały miałabym blisko bo obok mojego domu i z tego co widzę od lat raczej przedszkole jest ok i dzieci zadowolone biegają i nie raz słyszałam wesołe opowieści wracających z przedszkola bo pod moim oknem przechodzą ,zresztą mojej sąsiadki dzieci też chodzą to opowiadają czasami o przedszkolu .
Więc trochę szkoda mi było, prowadziłam na kartuską też fajne przedszkole .Ale znam trochę i innych mam których dzieci dostały się do przedszkola niektóre chodziły inne chodzą i nikt nie narzekał .

My też pracujący ,nam się nie udało ale może Wam się uda powodzenia życzę .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?