Re: Przedszkole Bajka w Wejherowie - proszę o opinie
jeśli chodzi o bajkę to niestety też nie mam dobrej opinii, moje dziecko chodziło tam dwa lata, na początku na wiele rzeczy nie zwracałam uwagi bo cieszyłam się że się zaaklimatyzował, jednak z czasem więcej widzę i : główny minus - za mało wychodzą na dwór, panie ciągle obiecują, że będą więcej ale jakoś tego nie realizują, dzieci ciągle kiszą się w sali, w której popołudniu jest tak gorąco że aż bucha ciepłem, wiele do życzenia ma również jedzenie: dziecko odbieram zawsze bardzo głodne, obiad jeszcze jakoś wygląda ale śniadania i podwieczorki to jakaś porażka - ciągle widzę kanapeczkę z masełkiem i ogóreczkiem, w praktyce chleb lekko posmarowany czymś masłopodobnym i plasterek ogórka na górze! jeśli chodzi o Panie to akurat w grupie mojego dziecka są ok, ale mam namyśli wychowawczynię, pani która zajmuję się dziećmi zawsze jak odbieram dziecko po 15 to jakaś pomyłka - jeszcze nie widziałam żeby cokolwiek robiła z dziećmi, zawsze siedzi sama przy stoliku i nawet się do nich zbytnio nie odzywa a wśród dzieci panuje istna samowolka, wydaję mi się że Panie mogły by bardziej wykorzystywać potencjał chłonnych wiedzy dzieci i uczyć czasem więcej piosenek czy wierszyków niż tylko tych okazjonalnych na dzień mamy czy babci i świeta.
na plus: są teatrzyki, które pewnie są organizowane w większości przedszkoli,
również zastanawiam się nad przepisaniem dziecka do innego przedszkola i kuszą mnie mapeciaki ale póki co wiedziałam tylko w internecie i rozmawiałam telefonicznie więc jak obejrzę na własne oczy to zdecyduje, myślę że jeśli w praktyce zrealizują chociaż połowę z tego co oferują to już będzie bardzo dużo. Kamil ile lat ma Twoje dziecko? do jakiej grupy by chodziło?
2
3