rodzice - opinia (2) Przedszkole "BAJKOLAND" jest naprawdę super. Z usług "BAJKOLANDU" korzystamy... rodzice Wspaniałe przedszkole dla malucha w każdym wieku (1) Mój synek rozpoczął przygodę z Bajkolandem od września 2014 roku nie mając... rodzice Marcelka Przedszkole z klasą! (1) Pełen profesjonalizm, przyjemna atmosfera i maximum zaangażowania ze strony... Julia i Damian Patynko
Warte polecenia (1) Z usług przedszkola korzystamy od ponad 2 lat i powiem krótko: nie można... Ula ZADOWOLENI (1) Jesteśmy zadowoleni z wyboru przedszkola, Nasz Jasiu tak lubi spędzać czas w... Maja Banczyk Serdecznie dziękujemy (1) Serdecznie dziękujemy za opiekę, troskę i trud włożony w wychowanie naszej... rodzice Marysi N. zachwycona mama (1) Lepiej trafić nie można! Z dnia na dzień nasz Adaś robi coraz większe... mama Adasia S. super miejsce (1) Przedszkole "BAJKOLAND" to wymarzone miejsce zarówno dla dzieci jak i ich... Anita szczerze polecam, (1) Do Bajkolandu moje dziecko chodzi już ponad pół roku i z ręką na sercu mogę... Dominika Z. Polecam wszystkim (1) W przedszkolu panuje miła i ciepła atmosfera. Placówka jest przytulna i... Anna