Agnieszka K. - ocena (1) Bajkoland do miejsce, które z pełnym przekonaniem mogę polecić każdemu... Agnieszka K. nowinska - opinia (2) Super trafiliśmy z wyborem przedszkola. Bajkoland jest bardzo dobra placówką,... nowinska Anna - opinia (2) Opieka dziecka bardzo profesjonalna. Bardzo dobre zajęcia. Dziecko z chęcią... Anna
Bartek - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole, miłe Panie mają bardzo fajne i dobre podejście do... Bartek marlenatomczok - opinia (4) Coreczka jest zachwycona, mega plus za zajecia jezykowe, opieka super marlenatomczok Edziorka - opinia (1) Najlepsza placówka pod słońcem, polecam serdecznie. Jasiek zadowolony, a mu... Edziorka Zadowolona - opinia (4) Świetne przedszkole. Dziecko zmienia mi się z dnia na dzien na lepsze,... Zadowolona Dorota - opinia (1) Fantastyczne ukierrunkowane na rozwój dziecka przedszkole.Jedno z najlepszych... Dorota mama - opinia (1) Świetne przedszkole na bardzo wysokim poziomie z profesjonalną kadrą. Polecam mama witczak jadwiga - opinia (2) Długo szukałam odpowiedniego przedszkola dla mojego dziecka i myślę że... witczak jadwiga Katarzyna - opinia (1) Jesteśmy zadowoleni z opieki jaką nasze dziecko ma w placówce. Teraz wielkim... Katarzyna MAGDA - opinia (1) serdecznie polecam placówkę. Wykwalifikowana kadra, świetnie prowadzone... MAGDA Nina - opinia (1) najlepsze miejsce , jakie moglam wybrac dla swojego dziecka, uwielbia tu... Nina kaja w. - opinia (1) Moje dziecko chodzi do tego przedszkola już jakiś czas i jest zadowolone.... kaja w. Dorota B. - opinia (1) Wspaniałe miejsce! Super podejście nauczycieli do dziecka sprawia, że chce... Dorota B. Nie mogę napisać nic innego niż to, że nie da się trafić na lepsze przedszkole :) (1) Największy mój podziw wzbudza pasja i zaangażowanie osób, które dbają o to,... Paweł Przedszkole na medal (1) Nowoczesne, dobrze wyposażone miejsce. Dziecko czuje się tu świetnie, wręcz... Bartosz W. Prestiżowa placówka (1) Moje dziecko do Bajkolandu chodzi zachwycone, wręcz nie chce z niego... Jowita Witkowska Fajne przedszkole :) (1) Przedszkole zadbane, kolorowe i kameralne. Dużo ciekawych zabawek... Rodzice Dobre przedszkole (1) Na przedszkole zdecydowaliśmy się z polecenia znajomych. Córka chodzi... Natalia Karpinska