Przedszkole "Cahtka Puchatka" Gdańsk Chełm, ul.Reformacka

Temat dostępny też na forum: Chełm Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Wiecie może coś na temat tego przedszkola ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przedszkole

Sorki za literówkę.

moj syn chodził do Chatki ale na Kowalach - nic zlego powiedziec nie mogę , chętnie chodził :-) tylko u nas warunki lokalowe były niebardzo. Wiem , że na Chelmie lokalowo jest duzo lepiej.
Włascicielka mila i rzeczowa i zawsze szla na rękę jeśli się o cos poprosiło. Ja miło wspominam.

A jak z posiłkami? Dzwoniłam i cena na obiad+podwieczorek 8,5zł.. To chyba troszkę dużo ?

jakiś czas temu posilki byly OK , co prawda catering ale calkiem dobry- a co do ceny to niestety tak wychodzi wszędzie w prywatnych przedszkolach .... w ostatnim placilam 10 zł/ dziennie za 3 posilki . Ostatnio chodzil syn do przedszkola językowo-sportowego w Kowalach " Moje Przedszkole " i tez mogę śmialo polecić .

Sąsiadki córka tam chodzi. Wygląda na zadowoloną.
Narzeka tylko na brak miejsca do zabawy dla dzieciaków. Wędrują na pobliskie place zabaw. Czesne wysokie + ciągle jakieś dodatkowe wydatki.

Mogę się jej jeszcze podpytać :-)

czesne wysokie nie jest bo tam gdzie przepisalam syna bylo jeszcze drożej :-(

Koszt to 500zł+ 8,5zł dziennie za posiłki.

Pani z którą rozmawiałam mówiła, że 500zł to całkowity koszt (+posiłki), jutro pójdę porozmawiać i dowiem się co i jak ;-)

Inne tematy z forum

Leczenie zębów mlecznych... (16 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (33 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

Dobry ortodonta (28 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?