Zuza - ocena (1) Przedszkole dobrze zorganizowane i przyjazne dzieciom. Sale przestronne, a... Zuza Małgorzata - ocena (1) Bardzo dobre przedszkole, które naprawdę dba o dzieci. Zaangażowana i ciepła... Małgorzata Oliwia - ocena (1) Moje dziecko chodzi do Przedszkola Lingwista już drugi rok i jestem bardzo... Oliwia
damian - ocena (1) Córka codziennie opowiada, co nowego robiła od angielskiego po taniec i... damian Adam - ocena (1) Córka codziennie opowiada, co nowego robiła od angielskiego po taniec i... Adam Alicja - ocena (1) Córka nigdy się tutaj nie nudzi, zawsze wychodzi uśmiechnięta i zadowolona.... Alicja Daga - ocena (1) Bardzo polecam to miejsce maluchy uczą się przez zabawę, jest dużo... Daga Paulina - ocena (1) Córka codziennie opowiada, co nowego robiła od angielskiego po taniec i... Paulina Klaudia - ocena (1) Przedszkole jest bardzo kameralne, panie są przemiłe, moja córka chodzi tam... Klaudia Kamil - ocena (1) Bezpieczne i przyjazne środowisko! Przedszkole zapewnia wysoki poziom... Kamil Joanna - ocena (1) Bogaty program edukacyjny! Przedszkole oferuje wiele aktywności, od języków... Joanna Adam - ocena (1) Przedszkole świetnie komunikuje się z rodzicami, co jest dla mnie bardzo... Adam Mycha - ocena (1) Nauczyciele są profesjonalni i bardzo zaangażowani w rozwój dzieci. Zawsze... Mycha Edyta - ocena (1) Przedszkole dba o to, aby środowisko, w którym przebywają dzieci, było... Edyta Tobiasz - ocena (1) Nauczyciele i opiekunowie w przedszkolu są nie tylko wysoko wykwalifikowani,... Tobiasz Julia - ocena (1) Placówka jest dobrze wyposażona i zapewnia dzieciom bezpieczne warunki do... Julia Kaszka - ocena (1) Przedszkole "Lingwista" wyróżnia się wysoko wykwalifikowaną kadrą... Kaszka Zachwycona mama. (1) Jestem zachwycona opieką nad dziećmi w tym przedszkolu. W związku z tym nie... Justyna Piękne przedszkole (1) i piękne zajmowanie się dzieciaczkami. Jestem naprawdę zadowolona. Wcześniej... Sonia Kinia (1) Moja córeczka Kinia tam chodził. Jestem zadowolona z podejścia do dziecka... Aneta