Kamil - ocena (1) Bezpieczne i przyjazne środowisko! Przedszkole zapewnia wysoki poziom... Kamil Joanna - ocena (1) Bogaty program edukacyjny! Przedszkole oferuje wiele aktywności, od języków... Joanna Adam - ocena (1) Przedszkole świetnie komunikuje się z rodzicami, co jest dla mnie bardzo... Adam
Mycha - ocena (1) Nauczyciele są profesjonalni i bardzo zaangażowani w rozwój dzieci. Zawsze... Mycha Edyta - ocena (1) Przedszkole dba o to, aby środowisko, w którym przebywają dzieci, było... Edyta Tobiasz - ocena (1) Nauczyciele i opiekunowie w przedszkolu są nie tylko wysoko wykwalifikowani,... Tobiasz Julia - ocena (1) Placówka jest dobrze wyposażona i zapewnia dzieciom bezpieczne warunki do... Julia Kaszka - ocena (1) Przedszkole "Lingwista" wyróżnia się wysoko wykwalifikowaną kadrą... Kaszka Zachwycona mama. (1) Jestem zachwycona opieką nad dziećmi w tym przedszkolu. W związku z tym nie... Justyna Piękne przedszkole (1) i piękne zajmowanie się dzieciaczkami. Jestem naprawdę zadowolona. Wcześniej... Sonia Kinia (1) Moja córeczka Kinia tam chodził. Jestem zadowolona z podejścia do dziecka... Aneta ja chciałam polecić (1) przedszkole Lingwisty. Bardzo dobra opieka dzieci, pani przedszkolanka... Aśk.a przedszkole (1) nie polecam tego przedszkola rodzicom którzy nie posiadają za bardzo finansów... osobowość Polecam!!! (1) Jestem zadowolony z oferty tego przedszkola. Moje dziecko dostaje wszystko,... ojciec