Przedszkole Wesoły Delfinek Gdańsk Żabianka - proszę o opinie.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Witam drogie Mamy,

czy podzielicie się swoimi doświadczeniami z tym przedszkolem?

Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przedszkole Wesoły Delfinek Gdańsk Żabianka - proszę o opinie.

jet super, moje dziecko uczeszcza do przedszkola, a drugie chodzilo, ja jestem bardzo zadowolona !!! polecam w 100% ,bardzo duzo atrakcji, teatrzyki, koncerty, dodatkowe zajecia wliczone w cene. dzieciaczki ktore trafia do maluchów beda mialy przemiłe panie!!

Ja również polecam.
Mój synek chodzi do III grupy (czyli 3 rok). Panie super. Zajęcia atrakcyjne, miła atmosfera, przedszkole odwiedzają psiaki w ramach dogoterapii, karate, angielski...Jedzonko bardzo dobre-domowe.
Na początku syn płakał (chyba z miesiąc, co rano), ale teraz bardzo lubi swoje przedszkole. Dużo opowiada, co tam się dzieje. I jest super.

Starszy syn chodził do Kubusia Puchatka i tak tam tak fajnie nie było.
W Delfinku jest tak bardziej "domowo" i wesoło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tata też może się wypowiedzieć? :) jakby 1000% robiło różnice, to bym dał! Dyrektorka - kobieta nastawiona na dobro dziecka, skłonna do rozmów, porad. Dziecko świetnie wspomina; chciałby z powrotem do przedszkola. Jesteśmy z "Delfinka" baaardzo zadowoleni.

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...