Kasia - opinia (1) Polecam z całego serca- świetne Panie, przemiła atmosfera. Dbanie o rozwój... Kasia Mama Marcepanka - opinia (1) O "Żyrafce" mogę powiedzieć wiele, wszystko w samych superlatywach. Dziecko... Mama Marcepanka Filip - opinia (1) Po własnych urazach z dzieciństwa związanych z przedszkolem zależało mi, aby... Filip
Krzysztof Kardasz - opinia (1) Moje dziecko uczęszcza do Żyrafy trzeci rok. Podejście przedszkola i... Krzysztof Kardasz Tomasz - opinia (2) Przedszkole bardzo drogie. Wpisowe co roku,żeby dziecko mogło chodzić w... Tomasz z perspektywy nauczyciela (1) Jako były pracownik muszę przyznać, że to przedszkole ma MOC. Tu dzieci... i.l znakomicie przygotowuje dzieci do życia społecznego (1) Moja córka jest absolwentką tego przedszkola. Nauczyła się w nim... Alina FANTASTYCZNE! (1) Fantastyczne przedszkole pod każdym względem. Jestem bardzo zadowolona, że... Mama Julki ****** (1) Świetne miejsce pod każdym względem. Dzięki ogromnej kreatywności Pań dzieci... JM super (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z przedszkola. Przede wszystkim wspaniałe Panie... G. żyrafa (1) Mądre i kreatywne spędzanie czasu oraz świadome podejście do potrzeb młodego... K. Bajeczne miejsce dla szczęśliwych dzieci (1) Cudowne przedszkole z troskliwą i opiekuńczą kadrą. Moje dziecko uczęszcza do... Mama przedszkolaka Rewelacja! (1) Światna kadra. Mnóstwo zajęć i atrakcji. Gorąco polecam! Ola Przedszkole, które przerosło nasze oczekiwania :) (1) Zyrafa nie jest pierwszym przedszkolem,do którego uczęszcza synek (3,3 l.)... MAMA (komorowska@biuroassedo.pl) córcia świetnie się rozwija, mądre wychowanie (1) Przedszkole jak marzenie. Kadra, która współpracuje z rodzicami i mądrze... Alina, mama 5-latki Zdecydowanie Polecam wszystkim Rodzicom (1) Mam dwójkę dzieci w tym przedszkolu, córka chodzi od 2,5 roku, synek od 1... Katarzyna Gorąco polecam! (1) Polecam Żyrafę wszystkim rodzicom stojącym przed dylematem, komu powierzyć... mama Anielki Super Polecam (1) Polecam to przedszkole. Moje dzieci dobrze się tam czują, bawią i rozwijają... Łukasz polecam (1) Przedszkole kameralne, w bezpośrednim sąsiedztwie lasu, z profesjonalną... agata Gorąco polecam (1) Moja córka uczęszcza do "Żyrafy" od półtora roku i ona i ja jesteśmy... bardzo zadowolona mama