Volha - ocena (1) - adaptacja marzeń. do 10 dni, razem z rodzicem, panie są bardzo pomocne w... Volha Zosia - opinia (1) Wspaniałe przedszkole, opieka, empatyczne podejście, zajęcia z psychologiem.... Zosia Anna Zakrzewska Szokalska - opinia (1) Przedszkole w bardzo wysokiej jakości opieki, komunikacji i zaangażowania... Anna Zakrzewska Szokalska
Wujek Libcio - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole. Lokalizacja bardzo dobra, choć niestety z tego... Wujek Libcio Dagmara - opinia (1) Cudowne miejsce, moje trzecie dziecko już tam chodzi i każde kolejne też bym... Dagmara Agnieszka - opinia (1) Szczerze polecam, opieka i nauczanie dzieci w wieku przedszkolmym na wysokim... Agnieszka Klaudia - opinia (1) Opieka na najwyższym poziomie, Panie posiadają aktualną wiedzę dotycząca... Klaudia Piotr - opinia (1) Najlepsze przedszkole! Piotr Jacek - opinia (1) Nie wyobrażam sobie lepszego przedszkola..:) Jacek Magdalena Mogielnicka - opinia (1) Przede wszystkim przedszkole jest zgodne z moim podejsciem do wychowania.... Magdalena Mogielnicka Kuba - opinia (1) Opieka fantastyczna oraz dodatkowe zajęcia. Kuba mama Piotrka - opinia (1) Żyrafa jest wspaniałym miejscem, tworzonym przez ludzi z pasją i znajomością... mama Piotrka Zosia - opinia (1) Wspaniałe przedszkole z genialną kadrą i ciekawymi zajęciami. Szczególnie... Zosia Monika - opinia (1) Przedszkole prezentuje najwyższą jakość usług. 3 panie na grupę- wszystkie... Monika Ojciec trzech. - opinia (1) Od września posyłam tam trzecie dziecko, to świadczy o fakcie jakim zaufaniem... Ojciec trzech. Tata Paweł - opinia (1) Nie wiem czy najlepsze, bo do innej placówki nigdy Olek nie chodził:) ( nigdy... Tata Paweł Aneta - opinia (1) Najlepsze przedszkole jakie mogłam wybrać dla swojego dziecka! Adaptacja... Aneta Mama Zosi - opinia (1) Żyrafa to miejsce bardzo przyjazne dzieciom z bogatą ofertą zajęć, warsztatów... Mama Zosi marek - opinia (1) Zaraz poślemy tam drugie dziecko, nawet sek sie nie zastanawialiśmy marek Tata L. - opinia (1) Żyrafa jest miejsce, któremu w pełni ufam jako rodzic. Kadra jest świetna,... Tata L.