Przedszkole fantastyczne, godne polecenia!
Jestem mamą 5-letniej Martyny. Córka chodzi do przedszkola Królestwo Fantazji już drugi rok. Długo szukałam odpowiedniego przedszkola. Poszukiwałam miejsca, w którym czułaby się bezpieczna, równie szczęśliwa jak z nami w domu. Jak weszłam do Królestwa Fantazji wiedziałam, że będzie to idealne miejsce dla mojego dziecka. Dodatkowo rozmowa z p. Dyrektor (osobą konkretną a przy tym sympatyczną) upewniła mnie co do słuszności mojej decyzji. Kameralne, bardzo przytulne, fajnie urządzone, a Panie, które opiekują się dziećmi....jednym słowem FANTASTYCZNE! Dzieci mają dużo zajęć dodatkowych, regularnie organizowane są różne przedstawienia, warsztaty kulinarne, spotkania z ciekawymi ludźmi. Organizowane są również warsztaty dla rodziców- ciekawe i dużo dające wykłady na temat wychowania dzieci :-) Córka szybko polubiła przedszkole a cała droga powrotna to opowiadanie jak świetnie się bawiła, czego się nauczyła, co nowego ciekawego zobaczyła. Widać duże postępy w zachowaniu córki, poziomie jej wiedzy, do tego bardzo się usamodzielniła. Wiem, że w przedszkolu jest szczęśliwa a mój wybór okazał się być słuszny :-) Dlatego szczerze polecam przedszkole innym rodzicom.