Przedszkole i zlobek niezapominajka

Witam,czy są tu rodzice których skarby uczęszczają do żłobka niezapominajka w baninie? Jakieś opinie? Chce posłać dziecko ale najpierw chciałabym się dowiedzieć coś o tym przedszkolu i zlobku.pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przedszkole i zlobek niezapominajka

to poczytaj o przedszkole novelo bo to jest to samo tylko po raz 2 zmienili nazwę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ciekawe dlaczego;)
żadna placówka nie zebrała takiego negatywnego PR-u jak Novello.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od września synek tam chodzi i jesteśmy zadowoleni (ja, mąż i dziecko) :) Na razie bez zastrzeżeń.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to odważni jestescie ja po takich opiniach napewno bym nie poslala do tego przedszkola
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Autorka postu zapytała, czy są tu obecni rodzice, którzy aktualnie posyłają dzieci do tego żłobka i przedszkola, a Pani, jak widzę nie zalicza się do tej grupy, więc Pani komentarz nic nie wnosi do dyskusji. Może wcześniej było inaczej, nie wiem. Ja osobiście póki co jestem zadowolona. Panie, które zajmują się moim dzieckiem są bardzo sympatyczne, uśmiechnięte i synek bardzo chętnie tam chodzi.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Komisariat Policji w Żukowie zamknięty (47 odpowiedzi)

czy ktoś wie co się stało? likwidują taki dyży komidariat???

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...