Przedszkole na Przymorzu - proszę o opinie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Witam, przeprowadzam się na Przymorze i niestety muszę zmienić przedszkole syna na inne. Które przedszkole możecie polecić i dlaczego?:) Wacham się między przedszkolem na Arkońskiej, przedszkolem nr 49 i przedszkolem na Obrońców Wybrzeża:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przedszkole na Przymorzu - proszę o opinie

Mój synek jest w ostatniej grupie w przedszkolu nr 59 na Obrońców Wybrzeża (od strony Mc Donald's). Nauczycielki są bardzo miłe, grzeczne, zawsze pomocne. Jednak jak słucham znajomych to wydaje mi się, że u nas w przedszkolu jest trochę za mało wycieczek. Inne przedszkola wychodzą gdzieś co chwilę, a u nas tylko raz w roku na wycieczkę dłuższą, raz do kina, a tak to mają jakieś spotkania w przedszkolu z panem, który pokazuje im doświadczenia, czy teatrzyki itp. Ogólnie jestem zadowolona, bo nic nigdy złego się nie wydarzyło, a wydaje mi się że to jest jednak ważniejsze niż kolejne wyjście do kina :)

Zerknij na ofertę tego przedszkola - http://www.wielkaprzygoda.com - naprawdę warto, ja byłam mega zadowolona, a to było dla mnie najważniejsze. Moje dziecko także nie narzekało na nic.

moja corka chodzi do przedszkola stokrotka na arkonskiej, ja i ona jestesmy bardzo zadowolone, od września dolaczy do niej młodszy brat. plusy przedszkola: wspaniała kadra (grupa motylki) , smaczne urozmaicone posiłki gotowane na miejscu, duzy ogrod i fajny plac zabaw, angielski 4 razy w tygodniu - coreczka bardzo duzo juz umie, rytmika
to tyle na szybko, polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (14 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...