Przedszkole nr 23

Przedszkola

Gdańsk, Wolności 26

Znam i odradzam - ocena (1) Nie polecam, panie leniwe i wredne, rządzą całym przedszkolem, a dyrekcja... Znam i odradzam Rozgoryczona - opinia (1) dramat!!!! PRL to mało powiedziane. "Pedagodzy" pracują za karę, miny... Rozgoryczona Przedszkole ok ale p. dyrektor...... (1) Witam Jesli chodzi o samo przedszkole to jest wszytko wporządku czysto... tata
POLECAM (2) Jestem bardzo zadowolona . W maluszkach córka długo nie mogła się zaadaptować... Becia Polecam! (1) W przedszkolu pracuja mile panie.Panuje tam bardzo przyjazna atmosfera.Jest... D.A. Super przedszkole!!!! (1) witam!!! moje dziecko uczęszcza do tego Przedszkola nr.23 do gr. III... Monika zadowolony rodzic - opinia (1) Znam to przedszkole i bez wahania polecam wszystkim którzy chcą swoim... zadowolony rodzic Ewa Siluk - mama Jasia (1) Przedszkole jest przyjazne dzieciom. Panie są miłe i lubią pracować z dziećmi... Ewa Siluk Przedszkole super!!!!! (1) witam!!! moje dziecko uczęszcza do tego Przedszkola nr.23 do gr. III... Monika KRTSTYNA MÓWIŃSKA - opinia (1) MAMA KLAUDUSI JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z TEGO PRZEDSZKOLA, I OPIEKI JAKIE MA... KRTSTYNA MÓWIŃSKA Piekny Bursztynek (1) Od wielu lat bywam w tym przedszkolu i cisną mi się same pochwały dotyczące... Elzbieta Czyżykowska Fatalne (1) Przedszkole fatalne. Moje dziecko uczęszczało do maluszków. Jedna z pań, pani... pperetko Matka Martusi - opinia (1) Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola, jestem bardzo zadowolona z... Matka Martusi